Update articol:

Trump vrea să-l nominalizeze pe Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucureşti

Casa Albă: Adrian Zuckerman a imigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani și vorbește fluent limba română

 

Preşedintele American Donald Trump  a anunțat, ieri, că vrea să-l nominalizeze pe Adrian pentru postul de ambasador extraordinar și plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii în România. (https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/president-donald-j-trump-announces-intent-nominate-appoint-personnel-key-administration-posts-15/)

Conform procedurii, Zuckerman ar urma să fie audiat în Comisia pentru Relaţii Externe a Senatului SUA, iar dacă nominalizarea sa este aprobată, va fi supusă votului plenului Senatului.

Adrian Zuckerman nu este diplomat de carieră, ci este avocat la New York, a fost admis în Baroul din New York în 1984 și este partener în firma de drept internațional Seyfarth Shaw LLP. Se pare că Adrian Zuckerman este un apropiat al familiei Trump de peste două decenii.

Conform Seyfarth Shaw, Adrian Zuckerman a reprezentat cumpărătorul în achiziționarea și finanțarea unui portofoliu industrial de 2,6 milioane de metri pătrați în New York, Pennsylvania și Ohio. De asemenea, a  reprezentat Fondul de Pensii din statul New York în joint venture cu principalul dezvoltator din New York City pentru achiziționarea și dezvoltarea clădirii rezidențiale West Side. A reprezentat diverși clienți la achiziționarea și amenajarea proprietăților hoteliere și de birouri din Statele Unite. A reprezentat un joint venture cu Fondul de Pensii din New York pentru achiziționarea și dezvoltarea mai multor proprietăți în Long Island.

Anterior, Zuckerman a fost co-preşedinte pentru proprietăţi imobiliare şi servicii corporate la Epstein Becker & Green New York, iar înainte de aceasta a fost preşedinte pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York. De asemenea, el a exercitat funcția de președinte al unei instanțe judecătorești civile și arbitru pentru Real Estate Board din New York. Activ în inițiative filantropice și educaționale, domnul Zuckerman este membru al Consiliului de Administrație al Kids Corp. și se ocupă de Consiliul de absolvenți ai Școlii de Drept din New York.

Domnul Zuckerman a imigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani și vorbește fluent limba română. El are diplomă de absolvire de la Massachusetts Institute of Technology (1979), iar diploma în drept este obţinută la New York Law School (1983).

Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu a anunţat în 11 iunie că ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm, va fi înlocuit de o persoană care cunoaşte limba română, fără să dezvăluie, însă, identitatea acesteia.

BVB | Știri BVB

Turbo Certificates on Natural Gas Future (RBNAGTL2) (04/12/2023)

Notificare Raiffeisen Bank International AG referitoare la certificatul RBNAGTL2

Sphera Franchise Group (SFG) (04/12/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

EB TLV TURBO LONG 11.5999995/1.7859/1.8290 (EBTLVTL4) (04/12/2023)

Reluare tranzactionare - ora 16:55 - Notificare Erste Group Bank AG suspendare limita variatie

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (04/12/2023)

Rascumparare actiuni proprii in perioada 27-29.11.2023