Update articol:

Adrian Zuckerman, ambasadorul agreat al SUA la București, prezent la celebrarea Zilei Naționale a României de la Ambasada României la Washington

Adrian Zuckerman, ambasadorul agreat al SUA la București, a participat, miercuri, un eveniment ocazionat de celebrarea Zilei Naționale a României de la Ambasada României la Washington. 

Ambasada României la Washington a scris pe Facebook: “Celebrarea Zilei Naționale a României la Washington a continuat, miercuri, 4 decembrie 2019, cu un concert de pian și vioară, susținut de celebrul duo: Eduard Stan și Remus Azoiței, concert organizat de Ambasada României, în colaborare cu ICR New York, la prestigiosul Cosmos Club din capitala americană. Din program au făcut parte lucrări de Ciprian Porumbescu, Beethoven, Brahms, Kreisler și Elgar, apreciate din plin de public.

Cu această ocazie, ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, a evocat activitatea crucială desfăşurată în sprijinul unirii de către comunitatea românească din Statele Unite ale Americii și a subliniat contribuţia preşedintelui Woodrow Wilson care a deschis calea românilor de a trăi liberi şi uniţi într-un stat democratic modern.

Ambasadorul român a amintit faptul că, în acest an, România celebrează și 30 de ani de la căderea comunismului, țara noastră cunoscând cea mai dură dictatură dintre toate regimurile comuniste din Europa Centrală și de Est, motiv pentru care și Revoluția din 1989 a fost dramatică, comparativ cu revoluțiile anticomuniste din alte state central și est-europene.

Invitat special la eveniment, ambasadorul agreat al SUA la București, Adrian Zuckerman, a mulțumit celor prezenți pentru primirea călduroasă.
La eveniment au participat peste 200 de persoane, membri ai comunităţii româneşti din regiunea Washington, ai corpului diplomatic dar şi un numeros public american”.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii