Update articol:

Un angajat de la BCE a fost diagnosticat cu coronavirus

Banca Centrală Europeană (BCE) a confirmat aseară că unul dintre angajaţii săi a fost diagnosticat cu coronavirus şi primeşte tratament medical adecvat, transmite BCE.

BCE a precizat: “În conformitate cu sfaturile autorităților locale de sănătate, colegul primește îngrijiri medicale adecvate. Ne angajăm să respectăm confidențialitatea colegului nostru în acest moment și vom lua toate măsurile necesare pentru a asigura bunăstarea personalului nostru.

Aproximativ 100 de colegi care au lucrat în apropiere de angajatul diagnosticat cu coronavirus vor lucra, temporar, de acasă.

BCE întreprinde o dezinfectare profundă a spațiilor de birou potențial afectate. Dorim colegului nostru o recuperare rapidă și mulțumim tuturor celorlalți angajați pentru angajamentul continuu. Am anunțat anterior măsuri luate ca o precauție împotriva răspândirii virusului, inclusiv restricționarea călătoriilor de afaceri, extinderea în continuare a opțiunilor de lucru la domiciliu și anularea sau amânarea conferințelor și reuniunilor.

Luni BCE a efectuat cu succes un test la scară largă a aparatelor sale de lucru la distanță, solicitând întregului personal să lucreze de acasă pentru toată ziua, rămânând pe deplin funcționali ca instituție”.

Joi, ar trebui să aibă loc reuniunea Consiliului guvernatorilor BCE, urmată de conferinţa de presă la care oficialii BCE discută în mod normal deciziile adoptate. În comunicatul de presă al BCE nu se face nicio referire la vreo modificare de program.

BCE este supus la presiuni pe fondul epidemiei de Covid-19, care a dus la prăbuşirea pieţelor financiare şi a determinat Rezerva Federală americană (Fed) să reducă dobânda de referinţă cu 0,5 puncte.

BVBStiri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (30/07/2021)

Rezultate teste stress 2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (30/07/2021)

Raport Auditor conform art. 92 ind. 3 Legea 24/2017- Sem. I 2021

VRANCART SA (VNC) (30/07/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - Tranzactii raportate in S1 2021