Update articol:
Un nou Directorat la Transelectrica

Marius-Dănuț CARASOL – noul președinte al Directoratului Transelectrica

Consiliul de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA a decis astăzi revocarea din calitatea de membri ai Directoratului, începând cu data de 21 decembrie 2018, următoarele persoane: Adrian-Constantin RUSU, Andreea-Georgiana FLOREA, Viorel VASIU și Adrian-Mircea TEODORESCU. 

În temeiul art. 642 alin. (1) din OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice cu modificările și completările ulterioare, se desemnează, potrivit unui anunţ publicat pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB), în calitatea de membri provizorii ai Directoratului începând cu data de 21 decembrie 2018, următoarele persoane:

· Marius-Dănuț CARASOL

· Andreea-Georgiana FLOREA

· Constantin SARAGEA

· Claudia-Gina ANASTASE

· Adrian SAVU

Consiliul de Supraveghere alege ca Președinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer – „CEO” – al Societatii) al Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA, pe domnul Marius-Danut CARASOL, începand cu data de 21 decembrie 2018.

Mandatul noilor membri ai Directoratului are o durata de 4 luni începând cu data de 21 decembrie 2018 cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni, dar durata mandatului nu va depăși data finalizării procedurii de selecție a membrilor Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA în condițiile O.U.G. nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval.

Numirea membrilor Directoratului, a devenit efectivă începând cu data de 21 decembrie 2018, dată a semnării în fața notarului public a declarației de acceptare a mandatului de membru al Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA, cu excepția domnului Adrian SAVU a cărui numire va deveni efectivă la data semnării în fața notarului public a declarației de acceptare a mandatului de membru al Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA.

În conformitate cu prevederile art. 18 alin. (4) din Actul constitutiv al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SĂ, Consiliul de Supraveghere alege că Președinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer – „CEO” – al Societății) al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SĂ, pe domnul Marius-Dănuț CARASOL, începând cu dată de 21 decembrie 2018.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL