Update articol:

USR PLUS, reacţie oficială: Florin Cîţu demite fără motiv al doilea ministru USR PLUS, subordonând întregul guvern intereselor PNL

usr plus

Florin Cîţu demite fără motiv al doilea ministru USR PLUS, subordonând întregul guvern intereselor PNL, a reacţionat acum USR PLUS, precizând că abuzul nu e că nu a dat Stelian Ion un aviz în cinci zile, ci că premierul pune presiuni pe un ministru al Justiției să dea un aviz.

USR PLUS a postat pe Facebook:

“Florin Cîțu trebuie să plece!
Dan Barna, copreședintele USR PLUS: Florin Cîțu a arătat în această seară că nu poate conduce nimic. Cu atât mai puțin un Guvern.
Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hoții nu sunt marca înregistrată a lui Liviu Dragnea. Iar Florin Cîțu a arătat că e mai rău decât Dragnea. Și asta pentru că înșală cu cinism și rea voință așteptările unui electorat care a cerut altceva.
Florin Cîțu trebuie să plece.
Dacian Cioloş, copreședintele USR PLUS: Promisiunea făcută primarilor PNL (nu cetățenilor români, cum spune premierul) e mai importantă decât stabilitatea și continuitatea Coaliției.
Florin Cîţu demite fără motiv al doilea ministru USR PLUS, subordonând întregul guvern intereselor PNL. Abuzul nu e că nu a dat Stelian Ion un aviz în cinci zile, ci că premierul pune presiuni pe un ministru al Justiției să dea un aviz.
Acesta nu mai e un guvern de coaliție!”

Florin Cîţu pe Facebook: “Nu voi permite ca poporul român să fie șantajat! Decizia din această seară a fost una necesară”

 

BVB | Știri BVB

MedLife S.A. (M) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26 - 30 septembrie 2022

E-mini S&P 500 TURBO LONG 0.01/ 3,350/3,450 (EBSPTL48) (03/10/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 03 si 04 Octombrie 2022

TERAPLAST SA (TRP) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26 septembrie - 30 septembrie 2022

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

OMV Petrom si Complexul Energetic Oltenia investesc in energia fotovoltaica