Update articol:

Victor Ponta, despre criza politică actuală: Preşedintele Iohannis să dea PSD mandatul de a forma noul Guvern

Liderul Pro România, Victor Ponta, vede două soluții pentru criza politică actuală – Klaus Iohannis să dea PSD-ului mandat pentru a forma Guvernul sau organizarea de alegeri anticipate. Acesta susține că în perioada cât a fost premier a învățat faptul că nu se poate colabora cu un ministru care sabotează Guvernul din interese politice, tocmai de aceea Florin Cîțu a avut dreptate cu remanierea lui Stelian Ion.

Victor Ponta a scris: ”Am fost Prim Ministru și Ministru (în Guverne conduse de alți Premieri) – lucrurile pentru mine sunt foarte clare : NU poți să conduci Guvernul când un ministru, indiferent cum îl cheamă și de la ce Partid este, îți blochează activitatea din motive strict politice ! Dacă se întâmplă asta, în calitate de “Șef al Guvernului” îi propui imediat revocarea ! Punct !

Dar lucrurile acum sunt mult mai grave – absolut toți oamenii cu mintea întreagă și experiență politică au spus că NU poți să guvernezi cu cei de la USR – PLUS . Că sunt total lipsiți de maturitate, responsabilitate și competență necesară . Că influențele și interesele “externe” ale lui Cioloș și Armand adăugate la “pafarismul” lui Barna și la “talibanismul” și aroganță absurdă al multor altora din acest Partid vor aduce doar haos și dezastru pentru România !

Prețul pentru aducerea acestor oameni la “Putere” , că și pentru ejectarea lor – îl vor plăti nevinovații – adică românii ! Cu salariile și pensiile lor mâncate de inflație, cu firmele românești băgate în faliment, cu spitale și școli nepregătite încă la peste un an de la începutul Pandemiei! Cei cu adevărat vinovați se vor spală pe mâini că Pilat din Pont!

Ejectarea USR PLUS dintr-un guvern în care nu trebuia niciodată să fie acceptați este doar “cronică unei morți anunțate”! Dar prețul pentru Criză economică și socială trebuie plătit tot de către ei și de cei care i-au votat crezând în “Față Morgana” – și nu de oamenii obișnuiți!

Soluție bună pentru criză politică actuală : Președintele Iohannis să dea PSD mandatul de a formă noul Guvern!

Soluție mai puțin bună pentru că înseamnă încă 3-5 luni de haos : Alegeri Anticipate ( cu speranța că , de dată această, românii nu o să mai stea acasă uitându-se resemnați cum dau unii foc la Țară)!”.

BVB | Știri BVB

ROMCAB SA (MCAB) (06/12/2023)

Hotarari AGA E din 05.12.2023

LION CAPITAL S.A. (LION) (06/12/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ADIDAS TURBO SHORT 0.10/210/200 (EBADSTS12) (06/12/2023)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 07 - 08 Decembrie 2023

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (06/12/2023)

Cursul de schimb aplicabil pretului de achizitie pentru GDR-urile rascumparate

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (06/12/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la Elba S.A. Timisoara