Update articol:

Virgil Popescu: Am luat măsuri pentru a sprijini mediul de afaceri, greu încercat de criza sanitară

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu subliniază, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că în cele 365 de zile de guvernare liberală a luat măsuri pentru a sprijini mediul de afaceri, greu încercat de criza sanitară și a încercat să creioneze o serie de priorități în domeniul economiei, energiei, mediului de afaceri și al turismului.

Acesta explică: “365 de zile de guvernare liberală, de când fac parte din cabinetul Orban ca ministru al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Acum un an nu știam că vom avea în față o provocare atât de mare, cum s-a dovedit a fi criza pandemică. Dar, în multe aspecte, am încercat să transformăm amenințările în oportunități. La Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri am reușit să îndeplinim o serie de obiective, pe care mi le-am propus la începutul mandatului. Am luat măsuri pentru a sprijini mediul de afaceri, greu încercat de criza sanitară. Am încercat să creionăm o serie de priorități în domeniul economiei, energiei, mediului de afaceri și al turismului.

Am încredere că suntem pe drumul cel bun, pentru că avem alături parteneri de nădejde, inclusiv în românii care ne susțin. Nu este ușor, dar dacă vrei, s-a dovedit că se poate. Continuăm cu încredere planul de dezvoltare al României”.

La  finalul postării, ministru a menționat că starea sa de sănătate este bună și că este acasă, în izolare.

Recent, el a anunțat că a fost testat pozitiv la SARS-COV2.

365 de zile de guvernare liberală, de când fac parte din cabinetul Orban ca ministru al Economiei, Energiei și Mediului…

Publicată de Virgil Popescu pe Miercuri, 4 noiembrie 2020

Virgil Popescu – testat pozitiv cu COVID 19

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (04/12/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (04/12/2020)

Hotarari AGA O & E din 04.12.2020

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (04/12/2020)

Litigiu dosar nr. 5179/2/2019

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (04/12/2020)

Structura actionariat la data de 30 noiembrie 2020