Update articol:

Virgil Popescu: Încurajăm companiile din Turcia să facă investiții în domeniul energiei

Încurajăm companiile din Turcia să facă investiții în domeniul energiei, să contribuie la modernizarea sectorului energetic românesc, a anunțat ministrul Energiei Virgil Popescu, care se află Istanbul, la cea de a 27-a Reuniune a Comisiei Mixte Interguvernamentale de colaborare Economică România-Turcia.

Virgil Popescu a scris: “Pe partea de Energie am convenit intensificarea relațiilor bilaterale, inclusiv crearea unui grup de lucru comun. Agenda discuțiilor pe energie vor cuprinde proiecte energetice regionale de interes comun cu potențial de diversificare a surselor și rutelor de alimentare cu energie, cooperare în cadrul Coridorului de Gaze Sud (SGC), sectorul LNG, cooperare în domeniul energiei nucleare, precum și schimb de expertiză și tehnologii.
Totodată, am participat și la întâlnirea cu vice-președintele turc Fuat Oktay unde s-a discutat și pe marginea cooperării pentru optimizarea utilizării resurselor energetice.
Iar asta presupune finalizarea interconectivității și diversificarea rutelor de transport, prin dezvoltarea Coridorului Sudic de Gaze. Am transmis că încurajăm companiile din Turcia să facă investiții în domeniul energiei, să contribuie la modernizarea sectorului energetic românesc”.

BVB | Știri BVB

BRK Argint Turbo Short 23 (BKSLVTS4) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022

BRK Dow Turbo Short 34350 (BKDOWTSD8) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/12/2022)

Semnare Memorandum de Intelegere privind Coridorul Vertical