Update articol:

Virginia Oțel a fost aleasă co-președinte PWN Global, Ileana Botez este noul președinte interimar al PWN România, în timp ce portofoliul Women on Boards este preluat de Violeta Ciurel

Virginia Oțel, președinta Professional Women’s Network România, a fost aleasă co-președinte al PWN Global, împreună cu Nadine Castellani-Floderer, fosta președintă PWN Lyon, de către toate organizațiile ce fac parte din rețeaua globală, potrivit unui comunicat.

În locul său, în fruntea PWN România, consiliul director  a ales-o pe Ileana Botez, VP Women on Boards, care va ocupa rolul de președinte interimar până la alegerile ce vor avea loc anul viitor. Totodată, portofoliul dedicat femeilor în consilii de administrație rămas liber a fost preluat de Violeta Ciurel, o membră nouă în echipa de conducere a asociatiei, profesor și profesionist cu o experiență de peste 25 de ani în poziții de top management în cele mai mari corporații din industria europeană a asigurărilor.

Le mulțumesc mult colegelor mele de board, dar și întregii comunități PWN România pentru încrederea, colaborarea, pasiunea și voluntariatul dedicat misiunii noastre, și anume ascensiunea femeilor în leadership, care să contribuie la o conducere echilibrată de gen în companii, dar și în societate în general. Sunt mândră de comunitatea creata în cei 10 ani de existență ai asociației, de energia sa fantastică și de proiectele frumoase și de impact care s-au născut aici. Chiar dacă pentru mine începe o nouă etapă la conducerea PWN Global, sunt bucuroasă și încrezătoare în echipa care rămâne în continuare la cârma organizației din Romania. Sunt convinsă nu doar de faptul că vor continua cu succes proiectele începute împreună, ci că vor găsi noi soluții inovative de a contribui la atingerea misiunii noastre. Mult succes, doamnelor, rămân în continuare cea mai mare susținătoare a voastră!”, a declarat Virginia Oțel, co-președinte PWN Global.

Cu mândrie preiau mandatul de interimar de la un lider minunat care ne-a inspirat tot timpul pe parcursul celor 5 ani de președinție. Le mulțumesc Virginiei și colegelor mele de Board pentru încrederea acordată. Sunt sigură că echipa bine sudată a consiliului director PWN România în noua sa formulă își va continua cu succes misiunea în care s-a angajat prin proiectele dezvoltate pe cei 3 piloni ai asociației, Antreprenoriat, Mentorat și Femei în Consiliile de Administrație. În această toamnă vom promova noi proiecte a căror menire este să dezvolte în mod continuu comunitatea noastră de doamne extraordinare din PWN România, construcție demarată în urmă cu aproape 10 ani. Împreună suntem și vom fi mai curajoase, mai pline de inițiative și de acțiune”, a spus Ileana Botez, președinte PWN România.

Sunt foarte onorată de această oportunitate de a prelua proiectele extraordinare începute de Virginia și Ileana și sper să pot să mă ridic la nivelul așteptărilor lor și ale tuturor membrelor PWN România. Sunt sigură că, împreună cu toate colegele, vom putea duce la bun sfârșit implementarea strategiei Women on Boards, un pilon important și extrem de relevant pentru creșterea participării femeilor în poziții de top. Avem oportunități, avem doamne foarte performante și suntem hotărâte să realizam ce ne-am propus! Mult succes Virginiei, Ilenei și, împreună, vom reuși! ”, a declarat Violeta Ciurel, VP Women on Boards, PWN România.

PWN România este o asociație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat, a cărei misiune este sprijinirea ascensiunii femeilor în poziții de leadership în vederea accelerării echilibrului de gen în structurile de conducere. Comunitatea PWN România reunește aproximativ 200 de femei aflate în poziții de management sau antreprenoare în peste 20 de industrii.

Printre obiectivele PWN România se regăsesc dezvoltarea potențialului profesional al femeilor, susținerea antreprenoarelor și a aspirantelor către antreprenoriat și împuternicirea economică a femeilor, egalitatea de șanse și diversitatea în structurile de conducere ale companiilor.

Principalele programe ale PWN România includ un program de Mentorat dedicat femeilor la începutul carierei sau in poziții de mid-management, unul de Antreprenoriat, cu programul de educație antreprenoriala „Trusa de Instrumente pentru Antreprenoare” şi un program denumit „Femei în Consilii de Administrație”, ce a dezvoltat „Academia Women on Boards” și „Laboratorul de Competente pentru membre in Consilii de Administrație” – programe unice care oferă femeilor de carieră o pregătire structurată pentru accesarea unei poziții în consiliile de administrație. 

Înființată în 2011, PWN România este parte a PWN Global, o rețea în care se dezvoltă în ritm alert, depășind peste 3.500 de membre și voluntari în peste 30 de orașe din lume.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii