Update articol:
VIDEO INTERVIU

Vlad Ardeleanu, Superbet: “Vizăm o expansiune internațională, după intrarea Blackstone în acționariat”

Strategia Superbet nu se schimbă, ci se confirmă, a spus Vlad Ardeleanu, Director General Superbet România, în cadrul unui interviu video, la Forumul Pieței de Capital, organizat de Financial Intelligence. Potrivit acestuia, odată cu intrarea în acționariat a Blackstone, compania vizează o expansiune internațională.

În luna mai, Fondul american de investiţii Blackstone a devenit acționar minoritar al Superbet, în urma unei investiții de 175 de milioane de euro.

Citiți mai jos principalele declarații:

„Avem schimbări la nivel corporativ (n.n. dupa intrarea Blackstone in actionariat), avem un Consiliu de Supraveghere, în care fondul își numește un director nonexecutiv, avem un nou director financiar. Sunt schimbări la nivel de structură corporativă.”

 

„La nivel de strategie sunt cele mai importante lucruri de spus. Strategia Superbet nu se schimbă odată cu venirea Blackstone, ci se confirmă.  Dacă, până acum, ne doream să ieșim în Europa Centrală și să reușim să exportăm acest produs, creat în România și care este de succes aici, acum trebuie să facem o expansiune internațională. Nu ne mai uităm doar la țările din jur, Europa Centrală și de Est, ci putem să mergem chiar mai departe, către piețe mature. Cu sprijinul Blackstone, sunt convins că multe uși se vor deschide pentru Superbet.”

 

„Totdeauna am avut planuri cu piața de capital. Ne uităm atent la ofeta pieței de capital din România. Acum, suntem bine capitalizați, dar nu excludem cooperarea cu instituțiile financiare, în special cele din România. Credem că vor exista momente de inflexiune în dezvoltarea companiei, în care ori bursa, ori fonduri de investiții, ori alte instituții financiare vor fi alături de Superbet.”

BVBStiri BVB

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. (BRD) (01/04/2020)

Solicitare completare ordine de zi AGA

SOCEP S.A. (SOCP) (31/03/2020)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 26.03.2020

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (31/03/2020)

Raport conf. art. 82 din Legea 24/2017