Update articol:

World Class își închide cele 40 de cluburi de health & fitness în timpul stării de urgență, pe fondul epidemiei de coronavirus

Pe fondul noilor restricții adoptate de Guvernul României în contextul evoluției epidemiei de coronavirus, World Class va închide toate cele 40 de cluburi ale rețelei începând cu data de 18 martie.

„Sunt momente dificile, în care este nevoie de colaborare, compasiune și înțelegere. Misiunea noastră de a motiva, educa și inspira mai mulți români să fie mai active mai des, rămâne la fel de puternică în această criză provocată de coronavirus. Rămânem alături de comunitatea noastră puternică pentru a-i motiva și inspira să fie active și sănătoși în continuare. Sănătatea și siguranța angajaților și membrilor noștri au fost întotdeauna prioritatea principală a rețelei de helath & fitness World Class, esența misiunii noastre. În acest moment, luăm toate măsurile necesare pentru a ne asigura că World Class rămâne un mediu sigur și necontaminat. Luăm toate măsurile pentru a avea grijă de toți partenerii noștri și de toate echipele noastre care au arătat întotdeauna o dăruire și o pasiune imensă în activitatea lor din cluburi. Principala noastră prioritate este acum să ne protejăm angajații și membrii pentru a ieși din această situație chiar mai puternici decât înainte”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

În perioada de închidere a cluburilor World Class, toate plățile pentru abonamente sunt suspendate începând cu 18 martie și toate abonamentele active vor fi înghețate până la data de 17 aprilie, când va lua sfârșit starea de urgență. Datele de expirare ale abonamentelor vor fi prelungite în consecință.

World Class oferă programe gratuite de antrenamente online, astfel încât mai mulți români să poată să facă antrenamente de acasă sau în aer liber, pentru a-și păstra imunitatea și sănătatea în tot acest timp. World Class spune că va continua să ofere comunității, pe parcursul perioadei de suspendare a activității în cluburi, soluțiile de care au nevoie pentru a menține sănătatea ca prioritate, în special în contextul restricției de mișcare impuse.

World Class ia în considerare și posibilitatea prelungirii perioadei de închidere a cluburilor, în cazul în care starea de urgență va fi prelungită. Înainte de redeschidere, toate cluburile vor fi curățate și dezinfectate pentru a asigura un mediu de antrenament sigur și sănătos, după stingerea epidemiei de coronavirus.

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021