Update articol:

Xinhua: Ghid în limba română pentru prevenire și tratare a COVID-19, editat de medicii chinezi

Ghidul pentru prevenire și tratare a COVID-19, editat de medicii chinezi care au luptat în prima linie, are ca scop de a-și împărtăși experiențele acumulate cu medicii din alte țări afectete de această pandemie, potrivit agenţiei de ştiri Xinhua, care scrie că acest ghid ajută să cunoaștem mai bine virusul cu care ne confruntăm, să protejăm mai eficient cadrele medicale și să salvăm mai multe vieți omenești.

Fundația Jack Ma și Fundația Alibaba au convocat un grup de experți în domeniul
medical, care tocmai s-au întors de pe frontul bătăliei împotriva pandemiei. Cu sprijinul instituției The First Affiliated Hospital, Universitatea Zhejiang, Școala de Medicină (FAHZU), au publicat un ghid despre experiența clinică privind tratarea noului coronavirus. Ghidul oferă sfaturi și referințe pentru oprirea pandemiei pentru personalul medical din toată lumea.

Xinhua explică: “La fel ca H1N1, MERS, Ebola și toate alte virusuri apărute în lumea noastră, COVID-19 este un inamic comun al umanității. Este momentul să dovedim solidaritate, indiferent de cetățenie, națiune și etnicitate. Trăim pe aceeași planetă, suntem pe același front, motiv pentru care fără ajutorul fiecăruia dintre noi, nu vom putea învinge în acest război împotriva pandemiei.

Versiunea de limba romană a fost coordonată de domnișoara Qi Fei, studentă de la Facultatea de Drept a Universității din București, tradusă de doamna Tajina Sujic și revizuită de doamna Teodora Enescu și domnul Vlad Radulian. Mulțumim companiei Huawei România pentru sprijinul acordat”.

Ghidul în limba română și cel în limba engleză pot fi descărcate gratuit accesând link-ul de mai jos:

https://drive.google.com/file/d/1Uyvs2SUPAUNmJlqvKNk_sbqJYN0qQMZC/view?fbclid=IwAR1bOe5cxJHSr3OWQlueEALWuSpTheWFq35IF4n35F8faG6p9U0QjtEVr5E

BVBStiri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (30/07/2021)

Rezultate teste stress 2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (30/07/2021)

Raport Auditor conform art. 92 ind. 3 Legea 24/2017- Sem. I 2021

VRANCART SA (VNC) (30/07/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - Tranzactii raportate in S1 2021