Update articol:

Xometry Europe se extinde în România: o oportunitate pentru companiile prelucratoare de metale și plastice din România să se dezvolte și să cucerească piețe noi

Xometry Europe

Xometry, platformă digitală ce automatizează procesul de producție industrial, utilizând inteligență artificială pentru optimizarea sarcinilor tehnice și alocarea comenzilor, se extinde în România, potrivit unui comunicat de presă.

Xometry oferă posibilitatea companiilor românești să se extindă pe piețele europene, să îți diversifice baza de clienți si venituri și să preia comenzi ce altfel ar fi fost inaccesibile. Utilizând platforma Xometry, un atelier de CNC din România, de exemplu, poate accesa cu ușurință comenzi din Polonia sau Germania 24/7, cu confirmare instantanee. Platforma este gratuită și nu prespune niciun comision sau abonament pentru utilizare sau preluare comenzi.

”La momentul de față avem deja aproximativ 100 de companii din România ce preiau activ comenzi de producție de pe platforma Xometry. Experiența de colaborare cu partenerii din România este una excelentă, componentele produse sunt de înaltă calitate, de aceea am decis să ne extindem în România la scară largă. Companiile producătoare din România prezintă o serie de avantaje competitive foarte importante și dorim să găsim cele mai bune companii pe care să promovăm și să le oferim cît mai multe comenzi, tocmai pentru a dezvolta și mai departe punctele lor forte”, a declarat Andrei Vîlcovan – Manager de dezvoltare a rețelei de parteneri Xometry în România.

Serviciile companiei sunt utilizate de 74% din companiile din lista Fortune 100 și de 38% din companiile Fortune 500, precum BMW, Bosch, Dell, precum și organizațiilor din industria aerospațială, precum NASA.

***

Xometry Europe este ramura europeană a companiei americane Xometry și are sediul și laboratoarele pentru controlul calității din 2019 în Germania, Ottobrun. Compania este specializată pe producție utilizând tehnologie de frezare CNC, strungare CNC, turnare prin injectie, indoire cu Abkant, imprimare 3D și invită companiile românești cu capacitate de producție disponbilă să se înregistreze pe platformă pentru a accesa si prelua comenzile Xometry.

BVB | Știri BVB

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (27/10/2021)

Completare ordine de zi AGAE 15/16 noiembrie 2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (27/10/2021)

Raport conform art. 108 din Legea 24/2017 (R)

BIOFARM S.A. (BIO) (27/10/2021)

Desfasurare AGA in contextul SARS-CoV-2

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (27/10/2021)

Act aditional cf. art. 234 lit. i Reg. 5 din 2018- ELCEN Bucuresti