Update articol:

23 mai 2019 – primul Forum dedicat relațiilor cu investitorii și analiștii organizat de ARIR

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) va organiza, pe 23 mai 2019,  Forumul pentru Relația cu Investitorii și Analiștii (AR&IR), o conferință anuală dedicată celor mai bune practici în relația cu investitorii și guvernanță corporativă. Evenimentul se adresează companiilor listate la bursă, dar și companiilor nelistate interesate de atragerea de capital și noi investitori. Pe lângă o sesiune plenară la care sunt invitați peste 10 vorbitori internaționali și locali, se vor desfășura în paralel 4 ateliere dedicate organizării activităților de comunicare cu investitorii și raportare. Înregistrarea se realizează online la www.ir-romania.ro/forum.

Prima ediție a Forumului AR&IR, intitulată “Strategii câștigătoare pentru atragerea investitorilor și capitalului”, are ca scop trecerea în revistă a proiectelor actuale de dezvoltare a relațiilor cu investitorii din România, prezentarea celor mai bune practici internaționale, a tendințelor globale în domeniu, dar și a viitoarelor proiecte europene cu impact asupra companiilor listate la bursă.

Daniela Șerban, Președinte ARIR, a declarat: “În concurența pentru capital, aplicarea celor mai bune practici de guvernanță corporativă și comunicare proactivă reprezintă un avantaj competitiv pentru companiile listate și pentru cele nelistate care doresc să acționeze la standarde internaționale. Propunem participanților instrumente și tehnici prin care pot îmbunătăți atractivitatea companiei pe care o reprezintă, precum și o platformă pentru a împărtăși idei și a încuraja inițiative comune”.

Forumul AR&IR include în prima parte a zilei prezentări și discuții cu speakeri de renume internațional și național, reprezentanți ai Guvernului și autorităților de reglementare, analiști de top și consultanți. Atelierele din partea a doua a zilei, pentru care se vor atribui certificate de participare, sunt dedicate organizării evenimentelor pentru investitori prin utilizarea celor mai noi tehnologii în domeniu, strategii de networking, precum și redactarea rapoartelor non-financiare de impact. În paralel, va fi deschisă o expoziție dedicată tehnologiei și serviciilor în IR.

Printre speakerii internaționali confirmați se numără Claire Lavery, Director Executiv, Europe & Asia, Rivel Research Group; Hagen Schweinitz, Partener Senior, Korn Ferry International și Colin Lovering, Institute of Sales and Marketing.

Forumul AR & IR 2019 va avea loc sub patronajul Ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat Ștefan Radu Oprea.

Partenerii principali ai evenimentului sunt Bursa de Valori București (BVB, cea mai importantă instituție a pieței de capital, administrator al piețelor de instrumente financiare și membru fondator ARIR),  Alro, (BVB: ALR, unul dintre cele mai mari producători de aluminiu, integrați pe vertical și membru fondator ARIR), ACCA(Asociația Contabililor Certificați), Innova Project Consulting (companie de consultanță în ustenabilitate), Livehouse Europe (companie globală de comunicare video ), Zebra Corporate Communications Ltd (o companie globală în aria rapoartelor digitale) și Mazars Romania (o companie internațională de audit și consultanță).

Partenerii media sunt www.Financialintelligence.ro și www.Juridice.ro. Partenerii instituționali sunt CFA Society România, Sharesinside, Asociația Directorilor de Relația cu Investitorii din Bulgaria și Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova.

ARIR este o organizație non-guvernamentală și non-profit care a fost înființată pentru a oferi emitenților actuali și potențiali o platformă pentru dezvoltarea profesioniștilor în relația cu investitorii (IR) și pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici în comunicarea investitorilor și în guvernanța corporativă. Membrii fondatori sunt Bursa de Valori București, ALRO, Franklin Templeton Management – suc. București, Electromagnetica, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Șerban, Cosmin Raduta și Tony Romani.

 

BVBStiri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (30/07/2021)

Rezultate teste stress 2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (30/07/2021)

Raport Auditor conform art. 92 ind. 3 Legea 24/2017- Sem. I 2021

VRANCART SA (VNC) (30/07/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - Tranzactii raportate in S1 2021