Update articol:

A treia rundă de negocieri ruso-ucrainene va avea loc la granița polono-belarusă

David Arakhamia - foto Facebook
  • Potrivit lui David Arakhamia, negocierile vor începe la ora locală 15:00

 

O a treia rundă de negocieri ruso-ucrainene este așteptată să aibă loc luni, 7 martie, a declarat un membru al delegației ucrainene la discuții cu Rusia, deputatul Partidului Poporului David Arakhamia, și a adăugat că următoarea rundă va avea loc la granița polono-belarusă ca și cea anterioară.

Potrivit lui Arakhamia, negocierile vor începe la ora locală 15:00 (coincide cu ora Moscovei) în Belovezhskaya Pushcha.

Anterior, în timpul unui flux pe canalul YouTube Soloviev Live, un membru al delegației ruse, parlamentarul rus Leonid Slutsky, a confirmat că a treia rundă de negocieri ar putea avea loc într-adevăr luni, 7 martie.

În urma celei de-a doua runde de discuții desfășurate la Belovezhskaya Pushcha, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că nu au fost convenite documente cu Ucraina în cadrul discuțiilor. Potrivit acestuia, “discuţiile care au avut loc au fost un bun prilej de a transmite clar părţii ucrainene viziunea noastră de rezolvare a acestei probleme. În viitor, totul va depinde de reacţia părţii ucrainene”.

Membru al delegației ruse, șeful Comitetului Dumei de Stat pentru afaceri internaționale, Leonid Slutsky, a declarat că „a treia rundă de discuţii, nu mai puțin importantă, va avea loc în zilele următoare”. În plus, parlamentarul rus a subliniat că „vor fi necesare eforturi parlamentare, unele acorduri vor trebui cimentate și luate printr-o procedură națională de ratificare”. El a menționat că „această problemă poate să nu fie atât de rapidă”. Între timp, a menționat el, implementarea acordurilor care vor fi realizate în cadrul următoarei runde de discuții nu trebuie amânată.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (02/02/2023)

Reluare tranzactionare - ora 10:00 - conform Codului BVB - operator de piata reglementata (Titlu II - art. 115 si Titlu III - art. 6) - Decizie ASF nr. 84/02.02.2023 - aprobare document oferta publica de cumparare actiuni FP

OMV PETROM S.A. (SNP) (02/02/2023)

Rezultate financiare preliminare la 31 decembrie 2022

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (01/02/2023)

Raport auditor S2 2022 art. 108 Legea 24/2017 (R)