Update articol:

AAF: Demersul ASF de a accelera procesul de digitalizare a autorizării – un pas important pentru toți actorii industriei de asset management mai ales în noul context economic dominat de migrația către mediul online

Horia Gusta

Asociația Administratorilor de Fonduri din România (AAF) salută inițiativa Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) de a facilita și simplifica procesul de autorizare pe piața financiară non-bancară, punând la dispoziția actorilor acestei piețe o aplicație, disponibilă pe website propriu.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunțat joi lansarea unui instrument online prin care permite autorizarea online companiilor și specialiștilor care activează în sectoarele ”Instrumente și investiții financiare”, ”Pensii private” și ”Asigurare și reasigurare”. Pe website-ul Autorității, cei interesați se vor putea înscrie pentru autorizare și au la dispoziție o listă cu toate documentele necesare în procesul de autorizare precum lși lista actelor normative care guvernează acest proces.

Asociația Administratorilor de Fonduri din România, organizație profesională reprezentativă pentru industria fondurilor de investiții, salută demersul Autorității de Supraveghere Financiară de a accelera procesul de digitalizare a autorizării. Este un pas important pentru toți actorii industriei de asset management mai ales în noul context economic dominat de migrația către mediul online. Suntem convinși că această aplicație va reprezenta un instrument foarte util tuturor membrilor asociației noastre precum și celor care doresc să autorizeze produse/instituții noi”, a declarat Horia Gustă, președintele Asociației Administratorilor de Fonduri din România.

ASF: Aplicație online destinată procesului de autorizare

BVB | Știri BVB

BANCA TRANSILVANIA S.A. (TLV) (26/05/2022)

Decizie CA - rascumparare actiuni proprii

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (26/05/2022)

Majorare tarife reglementate

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (26/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROPHARMA SA (RPH) (26/05/2022)

Raport anual 2021-completare situatii financiare consolidate,raport audit,ESEF

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (26/05/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)