Update articol:

Acționarii Transelectrica au înlocuit doi membri provizorii din Consiliul de Supraveghere

Sursa foto: Facebook

Acționarii Transelectrica au numit, astăzi, Consiliul de Supraveghere provizoriu, pentru un mandat de două luni, începând de la 30 septembrie.

Astfel, cinci membri ai actualului Consiliul au primit noi mandate: Mircea Gheorghe Dumitru COȘEA, Adrian MITROI, Virginia Mihaela TOADER, Mihaela CONSTANTINOVICI și Florin – Radu CIOCĂNELEA. Totodată, în CS au intrat doi noi membri:  Petru TĂRNICERU și Ionică BĂDILĂ, potrivit deciziei AGA.

Recent, au avut loc schimbări și în Directorar. Marius Dănuț Carașol a fost revocat,  de către Consiliul de Supraveghere, din funcția de președinte al Directoratului Transelectrica și din funcția de membru al Directoratului, în urma scandalului privind falsificarea diplomei sale de absolvire. 

În presă au apărut informații potrivit cărora președintele directoratului Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, și-ar fi falsificat CV-ul, susținând că a absolvit Politehnica București. Potrivit Edupedu.ro, Universitatea Politehnica București a confirmat că persoana în cauză a fost student, dar precizează că nu și-a finalizat studiile.

Începând cu data de 19 septembrie 2019, în calitatea de președinte al Directoratului a fost numitã doamna Claudia-Gina ANASTASE.

Mircea Coșea, despre revocarea lui Carașol de la Transelectrica: „I-am cerut să vină cu dovezi oficiale, a dispărut; Procuratura s-a autosesizat”

 

BVBStiri BVB

CEMACON SA (CEON) (28/05/2020)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (28/05/2020)

Declaratie detineri la emitentul SIF 1

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (28/05/2020)

Hotarare CA - Fuziunea de principiu a companiilor de distributie din Grup

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (28/05/2020)

Hotarare AGA E din data de 28 mai 2020