Update articol:

Acționarul majoritar face ofertă de preluare a Romcab

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat oferta publică de preluare obligatorie a Romcab (MCAB), inițiată de acționarul Sadalbari, la prețul de 3,4116 lei/unitate, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Sadalbari are, acum, 69% din Romcab și vizează achiziționarea unui pachet de 30,97%, în oferta, care se va derula în perioada 22 iulie- 4 august, prin intermediul Goldring.

Pachetul vizat în ofertă valorează 9,9 milioane lei.

În 19 martie, Romcab a informat că ASF cerut acționarului majoritar al companiei – Sadalbari SRL, respectiv Motoplus Paneuro SRL, să deruleze o ofertă publică de preluare obligatorie, în cel mult 2 luni de zile de la reluarea tranzacționării Romcab, respectiv 4 martie.

Acțiunile Romcab (MCAB) au revenit la tranzacționare, la inceputul lunii martie, după confirmarea planului de reorganizare, în instanță, pe 18 februarie, și aprobarea revenirii pe bursă de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Instanța a confirmat, pe 18 februarie, planul de reorganizare al Romcab (MCAB). La finalul anului trecut, creditorii Romcab (MCAB) au aprobat planul de reorganizare.

ROMCAB S.A. se află în insolvență şi este reprezentată în mod legal prin administrator special Zoltan Prosszer și sub supravegherea administratorului judiciar RTZ & Partners SPRL.

BVB | Știri BVB

ROMCAB SA (MCAB) (29/11/2023)

Suspendare provizorie sentinta faliment actionar majoritar

SAFETECH INNOVATIONS (SAFE) (29/11/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGEA 21/22.12.2023

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (29/11/2023)

Electrica a atras o noua finantare de 17,4 mil. euro prin Fondul de Modernizare

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (29/11/2023)

Depunere Oferta publica de cumparare actiuni EVER