Update articol:

Alexandru Dimitriu,Consilier Local Sector 5: PSD încearcă să forțeze, ilegal, adoptarea unei hotărâri în consiliul local de “reconfirmare a viceprimarilor”

Consiliul Local al Sectorului 5 a emis la finalul lunii septembrie,  un proiect de hotărâre pentru confirmarea alegerii viceprimarilor Sectorului 5 al Municipiului Bucureşti, respectiv domnul Melnic Constantin Ion şi Domnul Nicolaidis Mircea Horaţiu. Potrivit surselor noastre, proiectul de hotărâre va intra joi la aprobare.

Întrebat care este raţiunea unei asemenea acţiuni, Alexandru Dimitriu, Consilier Local Sector 5 din partea USR, ne-spus: “Este panică la PSD Sector 5. 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐚𝐥𝐞𝐬 𝐢𝐥𝐞𝐠𝐚𝐥 î𝐧 𝐮𝐫𝐦ă 𝐜𝐮 𝟐 𝐚𝐧𝐢 î𝐧 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐜𝐞𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐬̦𝐢 𝐬𝐚̆𝐩𝐭𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐚 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐬̦𝐢 𝐯𝐚 𝐩𝐢𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐭𝐮𝐥.

La sfârșitul anului 2020, PSD a forțat în mod ilegal numirea viceprimarilor la Sectorul 5. Colegul meu Vladimir Naciu a atacat în instanță această numire, a câștigat la Tribunal, iar săptămâna viitoare Curtea de Apel va anula definitiv numirea acestuia. Astfel actualul primar interimar Constantin Melnic își va pierde funcția de primar interimar.

În urma acestei situații, pentru că singurul viceprimar care va rămâne numit este domnul Oleg Burlacu, PNL va avea primarul la Sectorul 5.

Pentru a “opri” justiția, PSD încearcă să forțeze, din nou ilegal, adoptarea unei hotărâri în consiliul local de “reconfirmare a viceprimarilor”. O astfel de hotărâre este ilegală și nu poate să își producă efectele.

Înțeleg că stimabilul Prefect Toni Greblă a venit cu această idee ce poate fi demontată și de un student din anul 2 de la drept”.

 

 

 

BVB | Știri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (08/12/2022)

Raspunsuri la intrebarile primite din partea comunitatii de investitori

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (08/12/2022)

Disponibilitate vot online si program AGOA 16/19.12.2022

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (08/12/2022)

Document informare - alocare actiuni