Update articol:

VIDEO. Fostul ministru Alexandru Petrescu a elaborat o aplicație de monitorizare a persoanelor aflate în izolare, pe fondul epidemiei de COVID-19

”Aplicația COVID-19 Lockdown Tracker. Alături de un grup de specialiști din sectorul românesc de securitate cibernetică, am finalizat o aplicație de monitorizare a persoanelor aflate în izolare impusă sau carantină. Oferim aplicația cu titlu GRATUIT instituțiilor statului român cu atribuții de monitorizare ale acestui segment de populație”, a scris Alexandru Petrescu, fostul ministru al comunicațiilor pe o rețea de socializare.

Potrivit lui Petrescu, aplicația prezentată este în acest moment în mediu de test și va fi propusă spre utilizare beneficiarilor guvernamentali. Instrumentul digital va deveni pe deplin disponibil și operațional după predarea și implementarea codului sursă de către structurile guvernamentale (MAI – Poliție, Poliție locală, Jandarmerie, MAPN, precum și structuri ale administrației locale). 

Instrumentele digitale “smart quarantine” sunt deja utilizate cu succes de către guverne europene, precum cele din Polonia și Cehia și pot permite, după implementare și utilizare, o relaxare controlată a restricțiilor și repornire graduală a activității economice, a mai adăugat Petrescu.

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (23/07/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (23/07/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (23/07/2021)

Prelungire credit overdraft - Dendrio Solutions

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/07/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGA 11.08.2021