Update articol:

ALRO va deschide un centru de vaccinare împotriva COVID-19 în interiorul unității sale din Slatina 

  • Angajații Grupului și familiile acestora se vor putea vaccina începând cu dată de 4 mai 2021;
  • ALRO a primit aprobarea Departamentului de Sănătate Publică pentru deschiderea centrului sau de vaccinare;

ALRO S.A. (BVB: ALR, “Compania” sau “ALRO”), unul dintre cei mai mari producători de aluminiu integrați pe verticală din Europa, după capacitatea de producție, va deschide, la sediul sau din Slatina, un centru de vaccinare pentru angajații săi și familiile acestora.

Compania a amenajat centrul de vaccinare în incinta fabricii din Slatina, respectând toate cerințele Departamentului de Sănătate Publică pentru astfel de facilități și, astfel, a primit aprobarea pentru a demara procesul de vaccinare începând cu dată de 4 mai 2021.

„Vaccinarea este singură șansă de a reveni la o stare de normalitate atât în viață noastră privată, cât și în cea de afaceri și considerăm că este de datoria noastră să sprijinim eforturile autorităților locale și naționale de a accelera acest proces și de a oferi angajaților noștri oportunitatea să primească protecția necesară împotriva COVID-19”, a declarat Marian NĂSTASE, Președintele Consiliului de Administrație al ALRO. „Ne-am angajat să implementăm toate acțiunile necesare pentru a depăși această criză medicală fără precedent care a afectat întreagă lume și pentru a sprijini comunitățile în care activăm în eforturile lor de a atenua efectele pandemiei COVID-19”, a adăugat Marian NĂSTASE.

Încă de la începutul pandemiei, Grupul ALRO a susținut eforturile instituțiilor locale și naționale de prevenire și atenuare a efectelor crizei din sănătate prin donații de peste 1.000.000 RON, constând în bani, echipamente medicale și de protecție. Mai mult, Grupul a implementat protocoale și proceduri complexe pentru a menține continuitatea activității și pentru a opera în condiții de siguranță, la parametri normali, cu un lanț de distribuție complet funcțional. 

BVB | Știri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (02/12/2021)

Notificare - detineri < 5%

MECANICA FINA SA (MECE) (02/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCARBON SA (ROCE) (02/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ALTUR S.A. (ALT) (02/12/2021)

Litigii -26.11.2021 - versiune limba engleza