Update articol:

Ambasada Rusiei la Bucureşti: Rusia face tot posibilul pentru a restabili un sistem de securitate fiabil în regiune

Rusia face tot posibilul pentru a restabili un sistem de securitate fiabil în regiune, a scris Ambasada Rusiei la Bucureşti, după ce, astăzi, a avut loc o acţiune în faţa instituţiei din partea unui cetăţean care susţine că reprezintă “Mișcarea României pentru pace” şi a strigat la megafon că „Românii nu vor război în regiune!”.

Ambasada Rusiei a scris un mesaj pe Facebook: “«„Românii nu vor război în regiune!». Aşa au sunat astăzi aceste cuvinte din megafonul singuratic al „Mișcării României pentru pace” din fața Ambasadei Rusiei la București. Bineînţeles că acest mesaj nu ne este destinat. Rusia face tot posibilul pentru a restabili un sistem de securitate fiabil în regiune, pentru că servește intereselor sale naționale de bază”.

Potrivit Ambasadei Rusiei, “apelurile militare (și în esență provocatoare) vin de la Washington”. “Aliații NATO (și sunt o mulțime în România, dacă ar fi să credem  declarațiile oficiale şi media) vor fi solidari pentru a reflecta amenințarea mitică rusească”, mai spune instituţia, amintind de bombardamentele zilnice și mii de victime în rândul civililor locali din obuze neonaziste și mine din „batalioane teritoriale” și unități militare ale regimului de la Kiev, după aproape 8 ani de război civil adevărat în Donbass, potrivit rapoartelor Misiunii Speciale de Monitorizare a OSCE. “Niciunuia dintre acești susținători ai umanismului și drepturilor omului nu-i pasă…”, a conchis Ambasada Rusiei. 

BVB | Știri BVB

BANCA TRANSILVANIA S.A. (TLV) (26/05/2022)

Decizie CA - rascumparare actiuni proprii

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (26/05/2022)

Majorare tarife reglementate

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (26/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROPHARMA SA (RPH) (26/05/2022)

Raport anual 2021-completare situatii financiare consolidate,raport audit,ESEF

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (26/05/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)