Update articol:

Anglia va oferi cetăţenilor 2 teste rapide pentru coronavirus în fiecare săptămână

Anglia https://pixabay.com/

* Persoanele care locuiesc în Anglia vor putea comanda testele, care oferă rezultate în aproximativ 30 de minute, online, sau le pot lua local.
* Schema urmează să înceapă vineri.
* Primul ministru Boris Johnson urmează să schițeze planurile pentru regulile internaționale de călătorie la ora 17:00, ora Regatului Unit

 

Toată lumea din Anglia va putea primi gratuit două teste Covid-19 în fiecare săptămână, în timp ce guvernul Regatului Unit își va dubla eforturile de redeschidere a economiei, potrivit CNBC.

Oamenii care locuiesc în Anglia vor putea comanda testele, care oferă rezultate în aproximativ 30 de minute, online, sau le pot colecta local, a anunțat luni guvernul. Schema, care urmează să înceapă vineri, vine pe măsură ce țara se pregătește să redeschidă magazinele și pub-urile în mai puțin de 10 zile. Cele mai multe au fost închise de la sfârșitul anului 2020.

„Acesta este un pas foarte important înainte, un alt pas care ne va ajuta, cu reducerea acestor restricții, să readucem viața la normal în această țară”, a declarat, luni, Edward Argar, secretarul de sănătate al Marii Britanii.

Planul de redeschidere completă a economiei va depinde de evoluția pandemiei, precum și de programul de vaccinare al țării.

Până în prezent, peste 31 de milioane de oameni din Marea Britanie au primit prima lor doză din vaccinul Covid-19. Peste 5 milioane de oameni au primit acum al doilea vaccin.

Primul ministru Boris Johnson urmează să vorbească luni la ora 17:00  și să prezinte planurile pentru regulile internaționale de călătorie.

În prezent, călătoria internațională este restricționată până pe 17 mai. Rapoartele sugerează că, odată permisă călătoria în străinătate, regulile de carantină vor depinde de un „sistem de semaforizare” – ceea ce înseamnă că cei care călătoresc în țări pe o listă „verde” nu vor fi obligați să se izoleze la întoarcerea lor în Marea Britanie

Cu toate acestea, este posibil ca testele pre și post sosire să rămână în vigoare, chiar și atunci când provin dintr-o destinație văzută ca fiind cu risc scăzut.

De asemenea, se așteaptă ca premierul să facă referire la pașapoartele coronavirusului – documente care să precizeze dacă o persoană a fost vaccinată, a dat recent rezultate negative pentru coronavirus sau are imunitate naturală.

BVB | Știri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

Raport tranzactii cu parti afiliate 29 august - 2 octombrie 2022

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26.09.2022-30.09.2022

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (03/10/2022)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26 - 30 septembrie 2022