Update articol:
Comunicat de presă

Bibi Touroperator: Stațiunile balneoclimaterice sunt printre destinațiile preferate ale românilor pentru sărbătorile de iarnă

Stațiunile balneoclimaterice sunt printre destinațiile preferate de turiști în acest an, în urma investițiilor masive din ultimii ani și pe fondul dotărilor extrem de diverse ce permit numeroase activități indoor, potrivit unui comunicat de presă transmis de Bibi Touroperator.

Băile Felix/Călimănești și Căciulata/Băile Herculane se situează deja în topul preferințelor românilor care accesează programele de înscrieri timpuri și pachetele speciale de Sf. Andrei- 1 decembrie, conform datelor Bibi Touroperator, unul dintre cei mai importanți touroperatori din România, specializat exclusiv în oferte turistice de pe piața românească.

Costul unui sejur de Sf. Andrei – 1 decembrie la Băile Felix variază între 1.100 lei de pers/pachet 3 nopți cu pensiune completă la un hotel de 3 stele și 2.100 de lei la un hotel de 5 stele de pers/pachet 4 nopți cu demipensiune. Pachetele includ mese festive și programe de divertisment, acces la piscine interioare și exterioare.

”În acest an, vedem o creștere importantă a rezervărilor pentru sezonul de toamnă – iarnă în care sunt utilizate vouchere de vacanță, doar o parte din cele emise în acest an fiind folosite pe perioada verii. În cazul nostru, peste 30% din rezervările pentru perioada următoare sunt realizate prin intermediul voucherelor de vacanță. Acestea rămân un mecanism important prin care mulți români pot accesa oferte turistice din România” declară Adrian Voican, președinte Bibi Group4travel.

Până la finalul lunii octombrie se pot face înscrieri timpurii pentru Crăciunul 2022 și Revelionul 2023. În cele mai multe situații se acceptă plata unui avans de doar 20%-30%, urmând ca restul sumelor de bani sa fie achitate înainte de debutul sejurului, iar anulările până la 1 decembrie sunt gratuite. Prin reducerile oferite în programele de înscrieri timpurii, românii pot chiar să își rezerve sejururi în condiții similare de preț cu cele de anul trecut, deși prețurile la utilități, la alimente și la servicii au crescut semnificativ în acest an.

Un sejur de Revelion la Băile Felix costă între 1.600 de lei de pers/pachet de 3 nopți la un hotel de 2 stele și 2.500 de lei de pers/pachet la un hotel de 4 stele, ofertele incluzând demipensiune, masă festivă de Revelion, programe de divertisment și acces la piscine.

BIBI Touroperator este un touroperator de pe piața locală specializat EXCLUSIV pentru România. Bibi Touroperator este parte a grupului BIBI, un brand românesc creat în urmă cu peste 30 de ani, care are activități în domeniile turism și HORECA.

BVB | Știri BVB

Digi Communications N.V. (DIGI) (26/09/2022)

Modificarea Calendarului Financiar al Societatii aferent anului 2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (26/09/2022)

Program disponibilizare colectiva

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (26/09/2022)

Notificare rascumparare actiuni proprii 19 - 23 septembrie 2022

ALRO S.A. (ALR) (26/09/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)