Update articol:

BITTNET SYSTEMS – credit de investiții de la Banca Transilvania de 11.000.000 lei, pentru achiziţia TopTech SRL și cu 2NET Computer SRL

BITTNET SYSTEMS a contractat un plafon – credit de investiții – de la Banca Transilvania în suma maximă de 11.000.000 lei pentru finanțarea a 75% din prețul tranzacțiilor de achiziție părți sociale TopTech SRL și cu 2NET Computer SRL, potrivit informaţiilor transmise BVB.

BITTNET SYSTEMS S.A.  informează investitorii despre contractarea unui plafon – credit de investiții – de la Banca Transilvania în suma maximă de 11.000.000 lei pentru finanțarea a 75% din prețul tranzacțiilor de achiziție părți sociale TopTech SRL și cu 2NET Computer SRL. Creditul de investiții a fost semnat de Dendrio Solutions SRL (parte a grupului Bittnet) pe o perioada de 7 ani cu rambursări lunare de principal și dobânda. Rată anuală a dobânzii este variabilă și se compune din indicele ROBOR la 3 luni, la care se adaugă marja fixă a Băncii de 2,50%.

Garanțiile constituite pentru acest produs de creditare:

  • ipotecă mobiliară asupra conturilor Dendrio Solutions deschise la Banca Transilvania;
  • ipotecă mobiliară asupra părților sociale achiziționate din cele două companii;
  • garanție din partea Bittnet Systems în calitate de codebitor;
  • garanție emisă de Fondul European de Investiții în proporție de 60% din valoarea creditului, în favoarea Băncii, în baza contractului de garantare încheiat între Banca Transilvania și Fondul European de Investiții.

De asemenea, BITTNET SYSTEMS informează investitorii și părțile interesate despre finalizarea procedurilor de closing (prin semnarea certificatului de finalizare și a documentelor suport) pentru achiziția părților sociale TopTech (“TT”) și semnarea documentelor necesare în vederea înregistrării la Oficiul Registrului Comerțului a noii structuri de acționariat. După înregistrarea modificărilor la ReCom, Dendrio Solutions va deține un procent de 60% din capitalul social și din drepturile de vot TT, iar Bittnet Systems SA va deține restul de 40%, având în vedere că prețul tranzacției cuprinde și decontarea prin acțiuni BNET ce urmează a fi alocate de Emitent în dreptul fondatorului TopTech într-o viitoare majorare de capital cu aporturi și creanțe.

BVB | Știri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (29/09/2022)

Notificare - tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (29/09/2022)

Notificare prag detineri/vot <5%

Erste Group Bank AG (EBS) (29/09/2022)

Notificare - detineri > 5%

PROMATERIS S.A. (PPL) (29/09/2022)

Modificari in structura actionariatului

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (29/09/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)