Update articol:

Boardingpass.ro: Trenul de aterizare al unui avion ATR TAROM a fost avariat la aterizare, în această seară (VEZI REACTIA TAROM)

boardingpass.ro boardingpass.ro

REACTIA TAROM:

Compania TAROM informează publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare București, având la bord 22 de pasageri. După aterizare anvelopele trenului principal au cedat. Avionul a fost oprit în siguranță, pasagerii au fost debarcati conform procedurilor și nu au solicitat asistență. O echipa de investigații se va deplasa la fața locului.

 

Trenul de aterizare principal al unui avion ATR42 al companiei Tarom a fost avariat în timpul aterizării la Otopeni, după ce trei din cele patru roți au explodat, potrivit boardingpass.ro.

Se pare că evenimentul s-a petrecut în această seară, în urmă cu aproximativ 30 de minute. Din primele informații nu există victime însă aeronava a rămas imobilizată pe pista 08L a aeroportului.

Potrivit surselor boardingpass.ro, ATR-ul 42, înmatriculat YR-ATF, opera zborul TAROM RO638 pe ruta Satu Mare – Otopeni și transporta 22 de pasageri plus patru membri ai echipajului.

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out