Update articol:

Surse: Bogdan Neacșu și Dan Sandu, în cursă pentru conducerea Asociației Române a Băncilor

Bogdan Neacșu, , preşedintele CEC Bank,  și Dan Sandu, director general Intesa SanPaolo Bank, sunt în cursă pentru conducerea Consiliului Director al Asociației Române a Băncilor, care se va decide în AGA din 27 mai, potrivit surselor noastre.

Acestea ne-au mai spus: “Anul acesta expiră 5 mandate, cel de președinte și 4 vicepreședinți. Cei doi candidați pentru conducerea Asociației Române a Băncilor sunt Bogdan Neacşu, preşedintele CEC Bank, și Dan Sandu, director general Intesa SanPaolo Bank. Pentru cele patru poziții de vicepreședinți candidează 8 persoane: Miruna Senciuc, BNP Paribas Personal Finance, Mihaela Bitu  – CEO al ING Bank Romania, Dana Dima – BCR, Cornel Stănescu – Vista, Ion Stan – Alpha Bank, Gabriela Nistor – BT, Francois Bloch – BRD, Florian Kubinschi – EximBank”.

Constituită în mai 1991 ca asociație profesională, Asociația Română a Băncilor are în prezent 31 de membri, instituții de credit cu capital majoritar privat sau de stat, sucursale și reprezentanțe ale unor bănci străine și 9 membri afiliați.

Asociația Română a Băncilor este membră a Federației Bancare Europene din anul 1991 (cu drepturi depline din 2007), a Consiliului European al Plăților, a Federației Ipotecare Europene, a Institutului Bancar European și a 26 de organisme naționale lucrative privind dezvoltarea și perfecționarea cadrului economic.

BVB | Știri BVB

PROMATERIS S.A. (PPL) (04/10/2023)

Hotarari AGA Ordinara si Extraordinara 4.10.2023

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (04/10/2023)

Vanzarea pachetului de actiuni detinut la Sinterom S.A.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Numire membri provizorii Directorat

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (04/10/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la Elba S.A.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Componenta comitetelor consultative ale Consiliului de Supraveghere