Update articol:

Celesta Pădineanu, cu peste 20 de ani în industria telecom, se alătură echipei Trencadis în rolul de HR Director

Trencadis, companie de tehnologie specializată în soluții de integrare pentru sisteme complexe, anunță numirea Celestei Pădineanu în funcția de HR Director începând cu 1 februarie 2020.

În acest nou rol, Celesta Pădineanu va fi parte a echipei de management și va coordona activitatea de dezvoltare a echipei de specialiști ai Trencadis, companie care numără în prezent 85 angajați.

„Este o provocare să faci trecerea de la corporație la mediul antreprenorial și să schimbi domeniul, de la telecom la industria de IT. Lucrez acum pentru un business în care inovația, curiozitatea și pasiunea sunt elementele cheie, iar această perspectivă mă face să pornesc cu entuziasm pe noul drum profesional. Tehnologia apropie oamenii. Mai ales astăzi. Mă bucur să susțin, prin contribuția mea, o echipă care inovează viitorul cu rapiditate și care este dedicată clientului final, cetățeanul”, a declarat Celesta Pădineanu, HR Director în cadrul Trencadis.

Cu peste 20 de ani de experiență în multiple arii de business, parcurși în IT&C (în companii precum Connex, Vodafone, Cosmote, UPC), în departamente de relații clienți, operațiuni, marketing și HR, Celesta Pădineanu își propune să continue investiția în oameni, dedicându-se angajaților și clienților companiei.

O inițiativă cu ADN 100% antreprenorial, lansată și dezvoltată în România, Trencadis este o companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software pentru mediul guvernamental și cel de business.

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (21/09/2021)

Convocare AGOA 27 (28) octombrie 2021

ROMCAB SA (MCAB) (21/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (21/09/2021)

Numire administrator provizoriu

TURISM FELIX S.A. (TUFE) (20/09/2021)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni