Update articol:

Cîţu: Trebuie să găsim o soluţie pe termen lung la criza din energie; dacă nu, vom cârpi

Citu

Preşedintele Senatului, liderul liberal Florin Cîţu, afirmă că o soluţie la criza din energie trebuie gândită pe termen lung, iar aceasta trebuie să vină de la Guvern, apoi discutată în coaliţie.

“PNL a făcut deja propunerile în coaliţie, noi mergem în direcţia extinderii capacităţii de producţie, vrem un plan transpartinic în care să ne asigurăm că în fiecare an o sumă este alocată investiţiilor în acest sector, ca să avem securitate energetică până în 2026. Trebuie să grăbim legea offshore, este nevoie de aceste investiţii. Dar revin la ce vă spun de câteva săptămâni, întâi soluţiile trebuie să vină de la Guvern. Le vom vedea, le vom discuta, avem şi noi opiniile noastre, PSD are opiniile pe care şi le-a exprimat deja în spaţiul public. După ce vom avea o soluţie în coaliţie, vom veni şi o vom prezenta”, a declarat Cîţu, la Senat, potrivit Agerpres.

În opinia sa, soluţia la această problemă trebuie să fie una “pe termen lung”.

“Nu este vorba numai de o soluţie pentru 1 aprilie, trebuie să luăm o soluţie pe termen lung. Dacă nu venim cu o soluţie pe termen lung, vom discuta peste şase luni din nou şi iarăşi vom sta şi vom cârpi. E bine să stăm acum, mai bine să măsurăm de 100 de ori şi să tăiem o dată, decât să stăm să revenim asupra soluţiilor”, a adăugat preşedintele PNL.

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (12/08/2022)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Convocare AGOA & AGEA 20(21).09.2022

BIOFARM S.A. (BIO) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022