Update articol:

CNCIR a obținut Premiul pentru 10 ani de activitate, la Gala Financial Intelligence (video)

Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune (CNCIR)  a obținut Premiul pentru 10 ani de activitate, la Gala Financial Intelligence din noiembrie.

 

Ioana Timofte, director general CNCIR, a declarat: “Sunt onorată să fiu din nou alături de dumneavoastră la această Gală mai puțin obișnuită. Este o onoare pentru mine că suntem premiați și doresc să vă felicit pentru publicația dumneavoastră extrem de profesionistă.

CNCIR aniversează 10 ani de activitate (8 decembrie) și suntem, fără modestie, una dintre cele mai profitabile companii aflate în portofoliul Ministerului Economiei. Ne mândrim cu acest lucru și ne mândrim în primul rând cu resursa noastră umană, pentru că suntem o companie de servicii. Anul acesta nu a fost ușor pentru noi pentru că trebuit să ne protejăm resursa cea mai importantă – oamenii.

Chiar și în situații de urgență, în stare de alertă, nu am încetat nici o clipă să efectuăm verificări și să punem în funcțiune instalații importante. Am intrat chiar în spitale, în spitale Covid, care tratau această afecțiune, în zone afectate și inspectorii noștri și-au făcut datoria cu onoare. Sunt mândră de ei,  sunt mândră de acești oameni, sunt mândră că au învățat din mers ce înseamnă lucrul online, ce înseamnă telemunca, tot ce ne-a forțat această pandemie să aplicăm. Mă bucur că avem în continuare aceiași parametri – și financiar și din punct de vedere al profesionalismului”.

Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune are în structura sa 16 sucursale distribuite în mod echilibrat pe întreg teritoriul ţării şi peste 200 de specialişti cu o vastă experieţă în domeniul instalaţiilor mecanice sub presiune şi a instalaţiilor de ridicat.
Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune S.A. îşi propune să devină partenerul consecvent în mobilizarea eforturilor pentru asigurarea funcţionării în condiţii de siguranţă a instalaţiilor/echipamentelor sub presiune, instalaţiilor de ridicat şi aparatelor consumatoare de combustibil.

Virgil Popescu: În zece ani de activitate, CNCIR a avut un profit total de 186.101.000 lei, la o cifră de afaceri de 593.898.744 lei

 

 

BVB | Știri BVB

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (20/05/2022)

Notificare prag detineri/vot > 5%

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (20/05/2022)

Comunicat referitor tarife transport

Digi Communications N.V. (DIGI) (20/05/2022)

Optiuni pe actiuni acordate catre administratori si angajati

ROMCARBON SA (ROCE) (20/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (20/05/2022)

Hotarare CA privind aprobarea comitetelor consultative