Update articol:

Compania de blockchain din China, susținută de stat, urmează să lanseze primul său proiect internațional major

China beijing China
  • Rețeaua de servicii bazată pe blockchain (BSN) plănuiește prima sa extindere internațională majoră, a declarat CEO-ul companiei pentru CNBC.

  • Compania, care are legături cu guvernul chinez, va face versiunea internațională a produsului său open source pentru a permite oamenilor să inspecteze codul și să se asigure că nu există uși în spate.

  • Produsul internațional al BSN, numit Rețeaua Spartan, va fi alcătuit dintr-o jumătate de duzină de blockchain-uri publice care nu funcționează cu criptomonede.

 

Compania de blockchain din China, susținută de stat, plănuiește prima sa extindere internațională majoră, a declarat CEO-ul companiei pentru CNBC, deoarece Beijingul continuă să facă din tehnologie o prioritate cheie.

Rețeaua de servicii bazată pe blockchain (BSN) se autoproclamă ca un „ghișeu unic” pentru implementarea aplicațiilor blockchain în cloud, un proces care altfel ar putea fi costisitor și consumator de timp. Acesta își propune să conecteze diferite blockchain-uri împreună pentru a ajuta companiile să implementeze tehnologia.

Start-up-ul Red Date Technology cu sediul în Hong Kong este unul dintre membrii fondatori ai BSN. CEO-ul companiei, Yifan He, a declarat pentru CNBC că BSN intenționează să lanseze un proiect numit BSN Spartan Network în străinătate, în august.

Blockchain a devenit proeminentă odată cu criptomoneda bitcoin, dar definiția sa s-a extins de atunci. Se referă la un sistem de registre de activitate partajate, care poate fi public și disponibil pentru toți, sau privat, în care doar anumiți participanți îl pot utiliza și modifica. Bitcoin este un exemplu de blockchain public.

Cu toate acestea, rețelele blockchain ale BSN nu funcționează cu nicio criptomonedă, deoarece China a luat măsuri împotriva monedelor digitale.

Susținătorii tehnologiei blockchain spun că poate reduce costurile și poate crește viteza unor procese de afaceri. Președintele chinez Xi Jinping a susținut personal tehnologia, ridicând-o la o prioritate națională.

Planul internațional va fi un impuls major pentru BSN.

Rețeaua Spartan va fi formată în cele din urmă dintr-o jumătate de duzină de blockchain-uri publice care nu operează cu criptomonede. Una dintre acestea va fi o versiune non-cripto a blockchain-ului Ethereum atunci când proiectul va fi lansat în august.

Tranzacțiile blockchain costă de obicei bani. Dar HE a spus că taxa va fi plătită în dolari americani, mai degrabă decât în ​​criptomoneda asociată Ethereum numită eter.

„Scopul acestui lucru este de a reduce costurile de utilizare a lanțurilor publice la minim, astfel încât sistemele IT [tehnologia informației] mai tradiționale și sistemele de afaceri să poată utiliza lanțurile publice ca parte a sistemelor lor”, a spus el.

Oamenii vor spune că BSN este din China, este periculoasă. Permiteți-mi să subliniez, BSN Spartan va fi open source… nu vom accesa nimic de la capătul nostru.
Yifan He, CEO, REȚEA DE SERVICII BAZATĂ PE BLOCKCHAIN

CEO-ul Red Date Technology a recunoscut că a nu avea criptomonede ca parte a ofertei de produse a companiei este o provocare. El a spus că BSN Spartan Network va fi „dificil de împins în primul sau al doilea an, deoarece majoritatea oamenilor din industria blockchain înțeleg doar crypto”.

„Provocare uriașă” din cauza legăturilor cu China

BSN va fi probabil controlat în străinătate din cauza legăturilor sale cu guvernul chinez. Compania este susținută de Centrul de Informare de Stat (SIC), care se află sub puternica Comisie Națională pentru Dezvoltare și Reformă (NDRC) a Chinei. China Mobile, o companie de telecomunicații deținută de stat, este și ea în spatele proiectului.

Potrivit lui HE, faptul că BSN provine din China este o „provocare uriașă” pentru extinderea la nivel internațional.

„De aceea, când ne vom lansa în august, vom deschide imediat sursa și lucrăm cu o mulțime de companii occidentale”, a spus el.

„Oamenii vor spune că BSN este din China, că este periculoasă. Permiteți-mi să subliniez, BSN Spartan va fi open source… nu vom accesa nimic de la capătul nostru.”

El a mai spus că utilizatorii vor putea inspecta codul din spatele proiectului pentru a se asigura că guvernul chinez nu are acces în spate.

BVB | Știri BVB

Turbo Certificates on Natural Gas Future (RBNAGTL2) (04/12/2023)

Notificare Raiffeisen Bank International AG referitoare la certificatul RBNAGTL2

Sphera Franchise Group (SFG) (04/12/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

EB TLV TURBO LONG 11.5999995/1.7859/1.8290 (EBTLVTL4) (04/12/2023)

Reluare tranzactionare - ora 16:55 - Notificare Erste Group Bank AG suspendare limita variatie

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (04/12/2023)

Rascumparare actiuni proprii in perioada 27-29.11.2023