Update articol:

Complexul Energetic Oltenia a încheiat contract cu o firmă privată pentru selecţia conducerii companiei

Complexul Energetic Oltenia a încheiat contracte de servicii cu SC Fox Management Consultants SRL pentru selecţia membrilor Consiliului de Supraveghere şi ai directoratului societăţii.

”Pentru selecţia membrilor Consiliului de Supraveghere şi a membrilor Directoratului, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.109/2011  privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări prin Legea nr. 111/2016, societatea Complexul Energetic Oltenia a organizat proceduri de achiziţie a serviciilor unei firme specializate pentru identificarea şi recrutarea de personal de conducere, cu respectarea legislaţiei aplicabile în domeniul achiziţiilor publice. În urma derulării şi atribuirii procedurilor de achiziţie, societatea Complexul Energetic Oltenia a încheiat contracte de servicii cu SC Fox Management Consultants SRL având ca obiecte servicii de recrutare de personal în vederea selecţiei membrilor Consiliului de Supraveghere al societăţii Complexul Energetic Oltenia şi servicii de recrutare de personal în vederea selecţiei membrilor directoratului societăţii Complexul Energetic Oltenia, în conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări prin Legea nr. 111/2016”, a informat compania într-un comunicat.

Între Societatea Complexul Energetic Oltenia şi SC Fox Management Consultants SRL nu au mai existat relaţii contractuale până în prezent, precizează compania.

Interviu Daniel Burlan: Avem stocuri de cărbune pentru a onora contractele de energie electrică și termică perfectate, aflate în derulare, dar și pentru a răspunde comenzilor Dispeceratului Energetic National; Planul de restructurare și decarbonare va fi implementat între 2021-2025 -reducerea personalului va fi de aproximativ 41%

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (15/01/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

ROMCARBON SA (ROCE) (15/01/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014