Update articol:

Corina Popescu, Director General Electrica – protagonista următorului episod “Șef sub acoperire” de la Pro TV

Corina Popescu

Mâine seară, de la 21:30, PRO TV va difuza un nou episod al reality-show-ului Șef sub acoperire, care o are în prim plan pe Corina Popescu, Director General Electrica.

Un comunicat Pro TV precizează: “Electrica este una dintre cele mai mari companii care distribuie și furnizează energie electrică în România. Cu un trecut de 120 de ani și aproape 8000 de angajați, compania e un gigant care depășește 1 miliard de euro anual. Corina Popescu este Director General Electrica, o femeie la conducere într-un domeniu al bărbaților. Ea a avut curajul de a lucra pe teren și a coborât într-o turbină, a lucrat într-o centrală, a făcut manevre în posturi subterane și multe altele. Acum a acceptat provocarea de a încerca din nou munca grea de teren, de data aceasta sub acoperire, în cadrul emisiunii Șef sub acoperire”.

„Participarea la emisiunea Șef sub acoperire a fost o experiență inedită, care mi-a oferit oportunitatea atipică să urmăresc și din alt unghi aspectele relevante din companie în ansamblul lor – de la strategie, până la implementare, în cele mai mici detalii. Ce am experimentat pe teren a probat că strategia de bussiness, în curs de implementare, conține soluțiile reale de eficientizare a activității noastre. Am avut ocazia să culeg detalii relevante care, în anumite situații, au dus deja la ajustări în prioritizarea unor decizii, în cadrul procesului de transformare organizatională pe care îl traversăm. Una dintre concluziile cele mai valoroase însă este că poate exista o singură echipă unită și că, numai prin contribuția și cunoștințele fiecărui coleg în parte, dintre cei 8.000 de angajați ai Grupului, putem să ne îndeplinim misiunea de a oferi <<energie oriunde, oricând, oricui>>”, spune Corina Popescu.

BVB | Știri BVB