Update articol:

Coşmar în spitalele din Los Angeles – Ambulanțelor li se spune să nu transporte pacienții cu traume, dacă nu au putut fi resuscitați la fața locului

Este un coșmar în ceea ce priveşte sănătatea chiar acum în Los Angeles, potrivit presei americane.

Detalii aici.

În ultimele câteva săptămâni, când a crescut numărul infectaţilor cu COVID-19, secţiile de terapie intensivă din regiune au avut o capacitate disponibilă de 0%. Când nu există spațiu la spitale, ambulanțele trebuie să se ocupe de urgenţe.

Acest lucru a dus la unele modificări ale modului în care regiunea gestionează situațiile de urgență, conform presei americane.

  • Astfel, publicul este descurajat să sune la 911, cu excepția cazului în care este o urgență absolută.
  • Ambulanțelor li se spune să nu transporte la spital pacienții cu traume  – victime ale infarcturilor, rănilor prin împușcare, accidente de mașină – dacă nu au putut fi resuscitați la fața locului.
  • Pacienții care nu se confruntă cu o urgență care pune viața în pericol așteaptă 12-18 ore în sălile de așteptare doar pentru a fi consultaţi.
  • Ambulanțele așteaptă ore întregi doar pentru a lăsa pacienții în spitale
  • Spitalele rămân fără oxigen
  • Spitalele instalează paturi  în parcări pentru a primi pacienți. Acest lucru lasă pacientul așezat într-o parcare – dar în acest fel alți pacienți pot beneficia de îngrijire, potrivit medicilor din LA.

„Încercăm să încurajăm oamenii să nu sune la 911 decât dacă într-adevăr au nevoie”, a explicat dr. Marc Eckstein, directorul medical și comandantul biroului EMS al Departamentului de Pompieri al orașului Los Angeles. El a spus că, în ultimele săptămâni, la spitalele puternic afectate, au existat șiruri de ambulanțe care așteptau câteva ore pentru a transfera pacienții.

 

BVB | Știri BVB

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (28/11/2022)

Completarea Convocatorului AGEA, convocata pentru data de 15/16 decembrie 2022

SOCEP S.A. (SOCP) (28/11/2022)

Plata dividend conform Hotarare AGOA 27.09.2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (28/11/2022)

Rascumparare actiuni proprii in perioada 21-25.11.2022

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. (BRD) (28/11/2022)

Convocare reuniune Consiliu de Administratie 7 decembrie 2022

MedLife S.A. (M) (28/11/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 21 -25 noiembrie 2022