Update articol:

Costel Alexe: Nu am cerut şi nu am luat, în întreaga mea activitate publică, foloase necuvenite

Sursa foto: facebook.com/Costel.Alexe

Fostul ministru Costel Alexe a declarat luni, după ce DNA l-a acuzat de luare de mită şi instigare la delapidare, că are încredere în actul de justiţie şi îşi doreşte cât mai repede finalizarea acestui demers.

“Am aflat cu surprindere şi am luat act de comunicatul Direcţiei Naţionale Anticorupţie privind propunerea începerii urmăririi penale îndreptată împotriva mea. Vreau să precizez următoarele: am încredere în actul de justiţie şi îmi doresc cât mai repede finalizarea acestui demers care va statua exact realitatea: nu am cerut şi nu am luat în întreaga mea activitate publică foloase necuvenite cu încălcarea legii. Nu voi face nicio referire publică la această situaţie, în acest moment al demersului judiciar, dar vă asigur că în perioada următoare voi studia acuzaţiile care îmi sunt aduse şi voi oferi toată cooperarea şi transparenţa mea în faţa organelor judiciare”, a spus Costel Alexe, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Iaşi şi actual şef al CJ Iaşi, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit ziarululdeiasi.ro,  surse din PNL susţin că aceasta ar fi divorţat săptămâna trecută de soţia lui, Raluca.

DNA îi cere lui Iohannis încuviințarea urmăririi penale pentru un fost ministru din Guvernul Orban, acuzat că ar fi luat mită 22 de tone de tablă.

Se pare că ministrul vizat ar fi Costel Alexe, fost ministru al mediului.

DNA îi cere lui Iohannis încuviințarea urmăririi penale pentru un fost ministru din Guvernul Orban, acuzat că ar fi luat mită 22 de tone de tablă

 

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (29/11/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 22 - 26 noiembrie 2021

RAIFFEISEN BANK - OBLIGATIUNI 2029 (RBRO29) (29/11/2021)

Numire membru independent Consiliu de Supraveghere

RAIFFEISEN BANK - OB. 2028 (RBRO28) (29/11/2021)

Numire membru independent Consiliu de Supraveghere

RAIFFEISEN BANK _ OB. 2026 (RBRO26) (29/11/2021)

Numire membru independent Consiliu de Supraveghere