Update articol:

Cristina Prună: ANRE vrea joburi mai multe, sediu și terenuri noi și, probabil, noi sinecuri

Sursa foto - Facebook Sursa foto - Facebook

Cristina Prună: Președintele ANRE, Dumitru Chiriță, a anunțat că vrea să le facă teste PSIHIATRICE angajaților care nu își îndeplinesc sarcinile de serviciu

 

ANRE vrea joburi mai multe, sediu,  terenuri noi și, probabil, noi sinecuri, susține deputatul USR Cristina Prună, membru al Comisiei de Industrii din Camera Deputaților. 

Acesta explică: “Azi am discutat în Comisia de Industrii cererea de reexaminare formulată de președintele României la propunere legislativă pentru modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.33/2007 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.

ANRE dorește, prin două noi amendamente, să poată achiziționa clădiri și terenuri. În plus, ANRE vrea să-și crească numărul de posturi în instituție, deși cererea de reexaminare a președintelui se referă la cu totul alte lucruri. PSD dorea, în forma inițială a legii, să reducă gradul de transparență al instituției și gradul de asumare a răspunderii al conducerii ANRE.

Aflăm, acum, și la ce folosește taxa de 2% din cifra de afaceri percepută de la operatorii pieței de energie: joburi mai multe, sediu și terenuri noi și, probabil, noi sinecuri! Ca fapt divers, președintele ANRE, Dumitru Chiriță, a anunțat că vrea să le facă teste PSIHIATRICE angajaților care nu își îndeplinesc sarcinile de serviciu”.

BVB | Știri BVB

Digi Communications N.V. (DIGI) (28/11/2022)

Disponibilitatea versiunii in limba romana a Raportului Anual pentru 2021

ROMCARBON SA (ROCE) (28/11/2022)

Finalizare proces fuziune Greenfiber Intl. SA-Greentech SA,detineri indirecte

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (28/11/2022)

Document informare - alocare actiuni

ROPHARMA SA (RPH) (28/11/2022)

Hotarari AGA O & E 28.11.2022

ROMCARBON SA (ROCE) (28/11/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014