Update articol:

Cseke Attila a informat comisarul european pentru Sănătate despre situaţia epidemiologică din România, dar şi despre problemele din secţiile ATI şi în aprovizionarea cu medicamente a spitalelor / Stella Kyriakides a oferit sprijinul CE

Cseke Attila Sursa foto: Facebook

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila a informat, joi, comisarul european pentru Sănătate despre situaţia epidemiologică din România şi despre problemele existente în aprovizionarea cu medicamente a spitalelor şi în creşterea capacităţii necesare asigurării asistenţei medicale în secţiile ATI pentru pacienţii cu SARS-Cov-2. Stella Kyriakides a oferit sprijinul Comisiei Europene pentru sistemul sanitar românesc, potrivit news.ro.

”În această după-amiază, ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila a avut o convorbire telefonică cu Stella Kyriakides, comisarul european pentru Sănătate şi Siguranţă Alimentară. Cei doi oficiali au discutat subiecte de interes pentru consolidarea răspunsului şi rezilienţei UE la criza sanitară determinată de pandemia COVID-19”, a transmis, joi, Ministerul Sănătăţii.
Sursa citată a precizat că Stella Kyriakides, comisarul european pentru Sănătate şi Siguranţă Alimentară a oferit sprijinul Comisiei Europene pentru sistemul sanitar românesc.

”Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila a informat comisarul european despre situaţia epidemiologică la nivel naţional, dar şi despre problemele existente în aprovizionarea cu medicamente a spitalelor şi în creşterea capacităţii necesare asigurării asistenţei medicale în secţiile ATI pentru pacienţii cu SARS-Cov-2”, a mai precizat ministerul.
România se confruntă cu al patrulea val al pandemiei, iar capacitatea sistemului medical de a face faţă afluxului de pacienţi este greu pusă la încercare.
România a cerut deja sprijin internaţional, iar joi sunt transportaţi în Ungaria primii pacienţi cu coronavirus în stare gravă, pentru a beneficia de îngrijire în secţiile ATI.

BVB | Știri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (22/10/2021)

Amendament Conventie de trezorerie interna

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (22/10/2021)

Alocare actiuni in dreptul persoanelor cu responsabilitati de conducere SOP2018

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (22/10/2021)

Incheiere contract cu Global Medical Solutions