Update articol:

Dan Motreanu, contre cu liderul PSD Giurgiu: Ultimul lucru pe care mi-l doresc pentru PNL este să avem liste comune cu PSD; Nu îmi doresc să fac parte dintr-un guvern condus de un premier PSD

Prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu a scris astăzi, pe contul său de Facebook, că nu vrea să facă parte dintr-un Guvern cu premier PSD și nici nu vrea liste comune cu social-democrații la alegerile din 2024, în replică la acuzațiile liderului PSD Giurgiu.

Dan Motreanu a anunţat: “S-a trezit iar Marian Mina, îl știți – personajul principal din reportajul Recorder despre corupția din vămi, modelul viitorului lider central al PSD. Probabil, s-a trezit după o lungă perioadă de chefuri cu lăutari și nu poate face diferența între a te propune cineva ministru și a te autopropune ministru al transporturilor, asa cum face el.

De fiecare dată când vorbește, parcă este la Radio Erevan. Și dacă tot a pomenit de dorințe, atunci ultimul lucru pe care mi-l doresc pentru PNL este să avem liste comune cu PSD. La fel cum nu îmi doresc să fac parte dintr-un guvern condus de un premier PSD. Sunt de 30 de ani un adversar al modului în care fac politică liderii acestui partid, am votat împotriva guvernării cu PSD. Nu am vorbit despre comasarea alegerilor, nu am comentat dorința lui Marcel Ciolacu de a organiza alegeri anticipate sau de a comasa alegerile locale cu cele prezidențiale.

Împreună cu colegii din PNL Giurgiu, în acești ultimi ani, am muncit enorm ca să achităm datoriile lăsate și pentru a scoate județul din starea jalnică în care l-au lăsat administrațiile PSD. Prin urmare, suntem pregătiți să participăm pe liste proprii, să ne prezentăm în fața cetățenilor la toate rundele de alegeri și să câștigăm din nou.

Deputatul PSD Marian Mina i-a cerut lui Dan Motreanu, prim-vicepreşedinte PNL, să nu le mai spună primarilor că PSD şi PNL vor candida pe liste comune: “Liberalii s-au dat jos de pe stâlpii de telegraf și s-au apucat de comasat alegeri! Cum e viața asta: acum 3 ani le săreau batistele pe nas că vor alegeri anticipate cât mai repede, acum fug de votul românilor ca dracul de tămâie.

Eu cred că, și dacă facem o sesiune specială de alegeri pentru ei, ca extragerile loto de sărbători, în care să candideze singuri, au toate șansele să iasă pe locul doi! Aici au ajuns.

Motreanu, românilor nu le arde de comasări! Revin cu rugămintea să nu le mai spui primarilor din judeţ că vom candida pe liste comune! Chestia asta există doar în mintea ta de ministru – de 2 săptămâni 😜 – autopropus pe la toate ministerele!

Ați uitat că sunteți la guvernare. Liberalule, democrația înseamnă alegeri! Munciți ceva și oamenii vor aprecia, cu siguranță! Nu mai mutați trecerea de pietoni, precum borfașii la accidente, că poate – poate scăpați. Nu scăpați! Românii au văzut deja de ce sunteți în stare”.

BVB | Știri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (02/10/2023)

Emisiunea de Obligatiuni din data de 2 octombrie 2023

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (02/10/2023)

Disponibilitate inregistrare teleconferinta rezultate S1 2023

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (02/10/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni la Sinterom S.A.

LION CAPITAL S.A. (LION) (02/10/2023)

Schimbari in conducerea emitentului

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (02/10/2023)

Hotarari AGOA&AGEA din data de 29.09.2023