Update articol:

Dan Vîlceanu, despre numirile politice: „Două-trei cazuri de la Apele Române nu arată situația exactă a sistemului în general”

Dan Vîlceanu, vicepreședinte în PNL, spune că la compania Apele Române „se pare că scandalurile se țin lanț”, fiind o constatare pe care a făcut-o inclusiv în județul pe care îl reprezintă, Gorj, dar cu toate acestea, consideră că „două-trei cazuri (de nepotism – n.r.) de la Apele Române nu arată situația exactă a sistemului în general”, iar responsabilitatea pentru aceste probleme nu este una politică, ci revine unor „instituții ale statului”.

„Eu cred că lucrurile acestea trebuie lămurite în urma controalelor făcute de Corpul de Control al primului ministru la Apele Române, de DNA, dacă sunt fapte penale care s-au întâmplat acolo, și cred că lucrurile acestea trebuie să înceteze. Eu, de exemplu, vă pot spune că la Apele Române Gorj, în momentul în care noi am preluat guvernarea era director Ion Călinoiu, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, PSD, care a ieșit la pensie și atunci postul a fost atribuit unei persoane din interior, un inginer din interior, care a plecat, culmea, tot în urma unui scandal, pentru că a făcut câteva lucruri care nu se fac. Acum este o altă persoană din interior, un inginer din interior, care înainte să fie director la Apele Române Gorj era șef la Reglementare tot în această instituție. Deci, pot să vă spun că în Apele Române se pare că se țin lanț scandalurile acestea și lucrul acesta nu e bun, nu e bun pentru instituție în sine, dar dacă această instituție este atât de impregnată cu chestiuni de genul acesta, ele trebuie oprite, evident”, a spus Vîlceanu la Digi 24.

Rareş Bogdan, despre desfiinţarea postului lui Gabi Musteaţă, după dezvăluirile Recorder: “Este o formă de abuz incalificabil”

 

Potrivit lui Dan Vîlceanu, două-trei cazuri de la Apele Române nu arată situația exactă a sistemului în general.

Întrebat cum se face că domnul de la Apele Române Bârlad e în continuare vicepreședinte la PNL Iași, când într-o înregistrare se vorbește despre un inginer care îi stă în coaste și trebuie să fie înlăturat, Dan Vîlceanu a spus că nu este „foarte la curent cu chestiunile acestea” și nu știe foarte exact ce s-a întâmplat acolo.

O liberală fostă miss, patroana unei firme de hostess, numită administrator al unui spital din Cluj; Alin Tişe: „Regret nespus incidentul, i-am solicitat demisia doamnei Ardelean”

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Autonom Services 2024 (AUT24E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

Obligatiuni Autonom Services 2026 (AUT26E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (14/06/2024)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni