Update articol:

O liberală fostă miss, patroana unei firme de hostess, numită administrator al unui spital din Cluj; Alin Tişe: „Regret nespus incidentul, i-am solicitat demisia doamnei Ardelean”

Foto Stiri de Cluj Foto Stiri de Cluj

Claudia Ardelean, o tânără liberală din Cluj, fostă miss și proprietara unei firme de hostess, s-a lăudat pe Instagram că a fost numită în Consiliul de Administrație la Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj, scrie Știri de Cluj, potrivit căruia tânăra a fost iubita fostului președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan.

”It’s officially! Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat în baza căruia îmi voi exercita funcția publică de reprezentant al Consiliului Județean Cluj în Consiliul de Administrație al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Mulțumesc pentru încredere și susținere Partidului Național Liberal Cluj!”, a scris pe Instagram Claudia Ardelean.

În urma articolului publicat de Stiri de Cluj, Preşedintele Consiliului Judetean Cluj Alin Tise i-a solicitat demisia Claudiei Ardelean .

„Regret nespus incidentul.

Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat.

Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăți (din care una de Drept) și are o pregătire foarte bună. Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă țin de viața privată a persoanei respective.

În acest sens, pentru a nu exista nicio îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri”, a declarat Alin Tise.

Claudia Ardelean este proprietara unei firme de hostess și a candidat în 2020 la Consiliul Județean Cluj din partea PNL.

Rareş Bogdan, despre desfiinţarea postului lui Gabi Musteaţă, după dezvăluirile Recorder: “Este o formă de abuz incalificabil”

 

 

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative