Update articol:
Săptămâna trecută, nivel record de tăiere a lemnului din păduri

Deputatul Marius Bodea despre tăierile din Pădurea Dobrovăț: “Sub privirile ieșeanului nostru ministru al Mediului și PĂDURILOR, se defrișează în draci! Solicit Guvernului să suspende exploatările silvice pe toată durata stării de urgenţă”

Marius Bodea Facebook Marius Bodea Facebook

Mai mult de 10.000 de metri cubi de masă lemnoasă din Pădurea Dobrovăț au fost tăiaţi în ultimele zile, potrivit presei locale din Iaşi.

Fosta senatoare PNL Mihaela Popa, susţine că tăierile s-au făcut legal: “Am atras atenția personal Ministrului Mediului Costel Alexe când am văzut că sub ochii noștri dispare o pădure seculară. Fac acest drum de 10 ani. NICIODATĂ nu am văzut o defrișare așa masivă. Știu că acum avem pandemie dar atrag atenția că tot ce îndurăm este și din cauza poluării.

Deputatul Marius Bodea  a scris în această dimineaţă: “Pădurea Dobrovăț este o BARIERĂ NATURALĂ care protejează Iașul, unul dintre cele mai poluate orașe ale Romaniei.

Cu toate acestea, sub privirile ieșeanului nostru ministru al Mediului și PĂDURILOR, se defrișează în draci!

Nu știu despre ce regenerare poate fi vorba când se taie arbori tineri, pe hectare întregi!

Imaginile arată că s-a tăiat tot, nediscriminatoriu, au rămas doar imaginile apocaliptice ale unui dezastru natural.

Pădurile Dobrăvăţului adăpostesc cel mai consistent fond cinegetic din judeţ şi unul dintre cele mai apreciate din ţară.

Solicit și pe acestă cale Guvernului să suspende prin ordonanţă exploatările silvice pe toată durata stării de urgenţă”.

Potrivit lui Marius Bodea, săptămâna trecută, când românilor li s-a cerut să rămână în case, a fost înregistrat un nivel record de exploatare a pădurilor

Marius Bodea spune: “Oficial, au fost efectuate aproape 80.000 de transporturi.   Doar oficial, 80.000!!! Ministerul Mediului Apelor și PĂDURILOR, ce avem aici? Complicitate? Incompetență? Coincidență? Suspendați exploatarea pădurii pe durata stării de urgență generată de COVID-19!”

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative