Update articol:

Deputatul Marius Bodea: Plămânii verzi ai României sunt atacați sistematic de mafia lemnului, iar ministrul mediului caută argumente și explicații “tehnice”, în loc să ia măsuri radicale (video vagoane pline de lemne)

Ministrul ieșean al Mediului și PĂDURILOR, Costel Alexe, anunță că, după o “analiză”, a hotărât să NU dea curs solicitărilor venite dinspre societatea civilă de a interzice defrișările pe perioada stării de urgență, care au luat o amploare uriașă, spune deputatul Marius Bodea, care a cerut, recent, suspendarea exploatării pădurii pe durata stării de urgență generată de COVID-19. 

 

Interziceți exploatarea forestieră pe perioada stării de urgență!

Ministrul ieșean al Mediului și PĂDURILOR, Costel Alexe, anunță că, după o "analiză", a hotărât să NU dea curs solicitărilor venite dinspre societatea civilă de a interzice defrișările pe perioada stării de urgență, care au luat o amploare uriașă.Ce așteptări să mai avem de la acest ministru, în al cărui județ de domiciliu se rad păduri seculare (Bârnova-Repedea, Dobrovăț), iar dânsul ne vorbește de "regenerare"?Ce așteptări să mai avem de la acest ministru, în al cărui oraș de domiciliu poluarea ne otrăvește la propriu, dar nu a vorbit niciodată despre asta, pentru propriile calcule politice?Ce credibilitate mai poate prezenta acest ministru, în al cărui oraș de domiciliu spațiile verzi sunt distruse de samsarii imobiliari, dar nu a avut curajul să vorbească despre asta niciodată? Plămânii verzi ai României sunt atacați sistematic de mafia lemnului, iar ministrul mediului și PĂDURILOR caută argumente și explicații "tehnice", în loc să ia măsuri radicale, în vremuri radicale.Sursa video: Duscas Ionut (fb)Trenul este în drum spre vama Curtici, Arad.

Publicată de Marius Bodea pe Marţi, 7 aprilie 2020

Acesta a scris: “Ce așteptări să mai avem de la acest ministru, în al cărui județ de domiciliu se rad păduri seculare (Bârnova-Repedea, Dobrovăț), iar dânsul ne vorbește de «regenerare»?

Ce așteptări să mai avem de la acest ministru, în al cărui oraș de domiciliu poluarea ne otrăvește la propriu, dar nu a vorbit niciodată despre asta, pentru propriile calcule politice?

Ce credibilitate mai poate prezenta acest ministru, în al cărui oraș de domiciliu spațiile verzi sunt distruse de samsarii imobiliari, dar nu a avut curajul să vorbească despre asta niciodată?

Plămânii verzi ai României sunt atacați sistematic de mafia lemnului, iar ministrul mediului și PĂDURILOR caută argumente și explicații “tehnice”, în loc să ia măsuri radicale, în vremuri radicale”.

 

Ministerul Mediului: “Măsura interzicerii tăierilor legale pe durata stării de urgență nu ar fi benefică pentru oameni, mediu și economie”

BVBStiri BVB

CEMACON SA (CEON) (23/06/2021)

Linie de Productie Invelis Ceramic

PREBET SA AIUD (PREB) (23/06/2021)

Notificare prag detineri/vot<15%

ELECTROARGES SA (ELGS) (23/06/2021)

Schimbari in Componenta CA - Numire Administratori Provizorii

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (22/06/2021)

Convocare AGAO 26.07.2021/ 27.07.2021