Update articol:

Deputatul PNL de Ilfov George Tuţă propune internship fără cravată la Camera Deputaților, pentru cinci tineri pasionaţi de inovaţie, câte două luni (video)

Deputatul PNL de Ilfov George Tuţă oferă cinci internshipuri la Camera Deputaţilor,care vor dura  câte două luni, pentru cinci tineri care vor să experimenteze şi să înveţe.

Acesta a anunţat: “Se spune că cel mai bine înveţi în timp ce faci. Pentru orice job, practica înseamnă la fel de mult ca un an de facultate. Nu e grav să greşeşti, oricînd poţi învăţa. Îmi doresc să ofer cinci internshipuri de câte două luni pentru cinci tineri care vor să experimenteze şi să înveţe.

Eu sunt pasionat de inovaţie.Imi place să găsesc soluţii simple pentru probleme complicate. Cred că mintea liberă a tinerilor poate fi de mare ajutor. Dacă eşti cine trebuie, deja ai înţeles care e ideea”.

Paşii pe care doritorii trebuie să îi urmeze:

1. Urmărește clipul de prezentare -https://www.instagram.com/p/CJ5RG5OJBxw/?igshid=gady0s8eeeqe
2. Fii creativ și convingător
3. Trimite video-ul tău de 60 de secunde  printr-un mesaj privat pe Instagram sau pe george.tuta@cdep.ro. în care să prezinţi cea mai grozavă destinaţie la care te poţi gndi pentru o călătorie în viitor.

Aștept să îți ascult ideile până pe 1 Februarie, spune deputatul liberal.

 

 

 

 

 

BVB | Știri BVB