Update articol:

Didier Stoessel va prelua funcţia de CEO al CME, proprietarul Pro tv, şi va coordona activitatea din Cehia, România, Slovacia și Slovenia

https://www.cetv-net.com/ https://www.cetv-net.com/

Didier Stoessel va prelua funcţia de CEO al CME, proprietarul Pro tv, şi va coordona activitatea din Cehia, România, Slovacia și Slovenia.

Începând de marţi, 13 octombrie, Central Media Entreprises, din portofoliul căreia fac parte PRO TV, PRO 2, PRO X, PRO GOLD, PRO CINEMA şi PRO TV Internațional, are un nou acţionar unic, grupul ceh de investiţii PPF. 

PPF Group NV („PPF”) a anunțat că filialele sale au finalizat achiziția Central European Media Enterprises Ltd. („CME”).

PPF deține, acum, controlul deplin asupra operațiunilor CME în Republica Cehă, România, Slovacia, Slovenia și Bulgaria. Această tranzacție a fost supusă aprobării reglementate de către Comisia Europeană, de autoritățile de reglementare naționale din anumite țări și acționarii CME, potrivit Ştirilor Pro TV.

Acțiunile de pe piața NASDAQ Global Select și de pe bursa de la Praga au fost radiate, iar acum au încetat să mai existe, după finalizarea achiziției. Acționarii care dețin acțiuni CME Class A Common vor primi 4.58$ / acțiune.

”Suntem conduși de un sentiment de responsabilitate, având în vedere realizările anterioare ale CME cu aceste rețele TV. Vrem să construim în continuare pe aceste succese și pe poziția pe care aceste rețele o ocupă pe piețele lor, ca radiodifuzori independenți. Așteptăm cu nerăbdare să creăm noi oportunități de afaceri între operațiunile media și serviciile de telecomunicații. În cele din urmă, suntem încântați să avem un public atât de puternic și loial, și intenționăm să consolidăm relația cu spectatorii noștri prin conținut și o experiență superioară a utilizatorului”, a declarat Petr Kellner, acționar majoritar al PPF, potrivit unui comunicat al PPF.

Cu efect imediat, Didier Stoessel va prelua rolul de chief executive officer al CME și va coordona activitatea din Cehia, România, Slovacia și Slovenia. Dl. Stoessel are o experiență importantă în strategia și managementul senior în domenii precum media, tehnologie și finanțe globale, lucrând în trecut pentru Modern Times Group, HSBC Investment Bank și Merrill Lynch International.

Lubos Jetmar a fost numit CEO CME Bulgaria și se va ocupa de operațiunile, strategia și planurile de dezvoltare în Bulgaria.

Am achiziționat o companie bine gestionată, cu o audiență pe măsură și un brand de excepție, și aștept cu nerăbdare să lucrez cu aceste echipe de management. Prioritatea mea este să accelerez transformarea digitală a business-ului, să măresc capacitatea de creare de conținut și să continui tradiția CME de a furniza știri independente și obiective precum și divertisment de calitate telespectatorilor noștri”, a spus Didier Stoessel, CEO CME.

CME operează televiziuni în Cehia, România, Slovacia, Slovenia și Bulgaria, și este unul dintre leaderii media și de divertisment în Europa Centrală și de Est. CME are 30 de canale de televiziune și atinge un total de 45 de milioane de telespectatori.

BVB | Știri BVB

SIF HOTELURI SA (CAOR) (02/02/2023)

Solicitare convocare AGEA

FONDUL INCHIS DE INVESTITII BET FI INDEX INVEST (BTF) (02/02/2023)

Rezultatul operatiunilor de rascumparare de unitati de fond din 31 ianuarie 2023

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (02/02/2023)

Notificare cu privire la numarul si tipul investitorilor

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. (BRD) (02/02/2023)

Webcast audio/teleconf cu investitorii si analistii - rezultate preliminare 2022

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (02/02/2023)

Aprobarea ofertei publice de cumparare