Update articol:
Financial Intelligence și Thepesia Corporate Advisory au lansat rubrica de Educație Antreprenorială

Eugen Lascu: RAISA este un instrument de control al propriului business, dar şi un instrument de educare interactivă – video

eugen lascu

RAISA, platforma dedicată companiilor, a apărut din dorinţa de a ajuta la schimbarea mediului antreprenorial. RAISA generează rapoarte, evaluări care dau o imagine asupra companiei, ne-a declarat Eugen Lascu, managing partner la Thepesia Corporate Advisory.   

Potrivit domnului Lascu, cei mai mulţi antreprenori nu au controlul asupra business-ului lor: “Cei mai mulţi dintre ei, pentru că nu au nici un instrument la îndemână , află că au probleme de regulă când este prea târziu. RAISA îi ajută să afle cum stă firma în orice moment. RAISA este un instrument de control al propriului business, dar şi un instrument de educare interactivă”.

RAISA este o soluție de consultanță personalizată, pe o platformă digitală, care asigură următoarele beneficii pentru companii:

-Un proces interactiv de consultanță, de la distanță – “remote consultancy”;

-Un control direct și imediat asupra evoluției business-ului, prin intermediul unui “Tablou de bord” – Dashboard) al companiei. Astfel, compania devine similară unui vehicul pe care îl conduci;

-Un sistem de alertă imediată, atunci când apar disfuncționalități în business (scade capitalul de lucru/benzină, scade rata profitului/ scade presiunea uleiului, scade lichiditatea/scade presiunea în roți, etc.);

-Accesarea mult mai facilă a finanțărilor- succesul obținerii unei finanțări constă în prezentarea unei situații financiare solide din punct de vedere al indicatorilor.

 

 

Vezi detalii aici: https://financialintelligence.ro/category/educatie-antreprenoriala/

În calitate de consultant, Eugen Lascu are o experiență vastă în managementul schimbării (change management – componentă umană a schimbării) și finanțarea corporativă.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/05/2022)

Nuclearelectrica, NuScale & E-Infra semneaza un Memorandum de Intelegere

MUNICIPIUL BISTRITA (BIS29) (24/05/2022)

Plata rata cupon 50, rambursare rata principal 50 & calcul rata dobanda pentru cuponul 51

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (24/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014