Update articol:
ADVERTORIAL

Eureporter: Politizarea sectorului telecomunicațiilor riscă să crească costurile pentru consumatori

Abraham Liukang, Huawei, politizarea telecomunicatiilor Abraham Liukang, Huawei

Vorbind săptămâna trecută la un seminar web Uniunea Africană (UA) – Uniunea Europeană (UE) despre importanța cooperării UE-AU în cercetare, reprezentantul principal al Huawei, Abraham Liukang, a avertizat că politizarea dezvoltării viitoare a sectorului telecomunicațiilor va avea efectul doar în a crește costurile consumatorilor, potrivit Eureporter.co.

„Practic, 4G și 5G au fost construite în jurul standardelor tehnologice comune. Acest lucru a adus beneficii consumatorilor atât în ​​ceea ce privește calitatea produselor de nouă tehnologie care au devenit disponibile, cât și în reducerea costurilor pentru utilizatorul final. Acest proces de digitalizare avansată a avut loc datorită colaborării globale în cercetare și știință.”

„Ultimul lucru de care are nevoie lumea acum este ca decuplarea să apară pe măsură ce se construiesc noi soluții tehnologice. Lumea ar trebui să se concentreze pentru a combate probleme precum COVID-19 și schimbările climatice”.

„Huawei are o istorie puternică în ceea ce privește participarea la proiecte de cercetare din UE și am lansat, de asemenea, banda largă în multe părți rurale din Africa, inclusiv prin proiectul nostru inovator Rural Star.”

Europarlamentarul Carlos Zorrinho, care este, de asemenea, co-președintele Adunării Parlamentare Mixte UE-ACP, a declarat: „Parteneriatul egal între UE și Africa este exact acest lucru.

„Trebuie să existe un teren de joc egal în relațiile UA-UE atunci când este vorba atât de libera circulație a cercetătorilor, cât și de libera circulație a ideilor. Societatea civilă din Africa trebuie să fie implicată mai mult de guvernele africane în probleme de cercetare. Știința trebuie să fie vorba despre găsirea de soluții la problemele cheie și nu poate fi vorba despre controlul vieților”. „UE ar trebui să sprijine o nouă inițiativă Wifi pentru toți în Africa.”

Annelisa Primi de la OCDE a spus că „știința bună oriunde este știință bună peste tot. Faceți știință, nu o cumpărați. “Africa ajută lumea să abordeze Covid-19. Datorită experienței Ebola, Africa cunoaște prioritățile care trebuie stabilite în gestionarea acestei pandemii”.

Moctar Yedaly, șeful TIC al Uniunii Africane, a declarat: „Guvernele africane trebuie să investească în cercetare și dezvoltare sau vor pierde din beneficiile digitalizării.

„Trebuie să existe o schimbare de paradigmă în gândirea guvernelor africane cu privire la această chestiune de investiții. Investiția în tehnologii ecologice și ecologice este esențială – dacă se vor atinge obiectivele ONU de dezvoltare durabilă”.

„Proiectele de securitate cibernetică și date sunt foarte importante, întrucât oamenii din întreaga lume doresc să tranzacționeze afaceri fără niciun pericol.”

Declan Kirrane, director general al ISC Intelligence a declarat: „Există deja cercetări inovatoare în Africa.

„Proiectul de astronomie Square Kilometer Array (SKA) este o inițiativă științifică globală. Cercetătorii africani sunt foarte puternici și în domeniul datelor și științelor computaționale.

„Consolidarea capacității în Africa trebuie să se îmbunătățească dacă cercetătorii africani vor beneficia pe deplin de Orizont Europa. Ar trebui să existe, de asemenea, o aliniere între Africa și UE cu privire la GDPR și subiecte politice conexe, cum ar fi sectorul sănătății, făcând, de asemenea, progrese puternice în combaterea HIV, SIDA și malariei. ”

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)