Update articol:

Euroins a înregistrat peste 60.000 de dosare de daună și a plătit peste 400 de milioane de euro pentru toate despăgubirile auto și vătămările corporale, în trimestrul I

euroins

* Numărul de polițe RCA vândute de Euroins România a scăzut, în timp ce volumul daunelor plătite a crescut constant.

Euroins România Asigurare Reasigurare SA a înregistrat peste 60.000 de dosare de daună și a plătit peste 400 de milioane de euro pentru toate despăgubirile auto și vătămările corporale, în trimestrul I, potrivit unui comunicat. Cea mai mare daună plătită de Euroins se ridică la 3,6 milioane de lei.

Compania a anunțat finalizarea auditului financiar, realizat de Grant Thornton. În urma măsurilor întreprinse de conducere și acționari în 2020, acoperirea cerinței de capital de solvabilitate, în temeiul directivei SII, ajunge la 118,5%, iar acoperirea cerinței de capital minim este de 278,4%. Astfel, compania respectă toate cerințele legale, potrivit comunicatului.

”Suntem transparenți și aceste rezultate arată că Euroins România crește într-un mod sănătos. În ceea ce privește portofoliul nostru de asigurări, îl vom diversifica în continuare cu produse noi, ușor de înțeles, pentru a aduce beneficii clienților noștri și valoare adăugată vieții lor. Relansăm „Prima mea poliță”, o asigurare pentru accidente, care se concentrează asupra copiilor noștri și a accidentelor care apar pe măsură ce cresc. De asemenea, colaborăm cu furnizori de top în oferirea de produse de asistență medicală și rutieră, serviciile devenind active fără intervenția Euroins. Am adoptat termeni și condiții noi pentru produsul Casco, am extins inclusiv rețeaua de ateliere auto partenere în toată țara. Este foarte important să ne remarcăm prin oferirea unor produse facultative și servicii bune”, a declarat Tanja Blatnik, directorul general al Euroins România.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii