Update articol:

Florin Cîţu – convorbire cu Gina Raimondo, secretarul american pentru Comerţ, despre subiecte precum 5G, climă şi energie  

Premierul Florin Cîţu a avut o convorbire cu Gina Raimondo, secretarul american pentru Comerţ.

Gina Raimondo a scris pe Facebook: “Mulțumesc premierului Florin Cîţu pentru oportunitatea de a discuta aspecte bilaterale cheie, cum ar fi de exemplu tehnologia  5G, climă și energie. Aștept cu nerăbdare să aprofundăm cooperarea SUA – România, partenerul nostru solid și aliat, și îl apreciez pe Florin Cîţu pentru leadershipul său”.

La rândul său, premierul Florin Cîţu a scris: “Excelentă convorbire cu secretarul american pentru Comerţ, Gina Raimondo. Am discutat oportunități strategice în contextul investițiilor în România și al agendei de reforme. Am exprimat angajamentul României față de agenda noastră comună de prosperitate și democrație”.

Secretar pentru Comerț, Gina Raimondo, oferă consiliere cu privire la politica comercială, colectează date economice, supraveghează recensământul și Serviciul Național Meteorologic. Gina Raimondo este guvernatorul statului Rhode Island. La începutul carierei sale, ea a fondat o firmă de capital de risc și a fost trezorierul general al statului. Raimondo s-a concentrat pe formarea la locul de muncă, împrumuturile pentru întreprinderi mici și energia curată în timpul celor două mandate de guvernator.

BVBStiri BVB

EB EBS TURBO SHORT 0,1/46,5/46 (EBEBSTS36) (27/09/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 28 si 29 Septembrie 2021

Turbo Long on Daimler AG (RCDAITL1) (27/09/2021)

Reluare tranzactionare - ora 12:05 - Notificare Raiffeisen Centrobank AG modificare limita variatie

ROMCAB SA (MCAB) (27/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021