Update articol:

Forty Management a cumpărat de la ButanGas un teren de 4 ha lângă Petrom City

Dezvoltatorul Forty Management, fondat de Lucian Azoitei si Tudor Baditescu, a incheiat un acord pentru achizitia unui teren de 39.896 mp în zona Straulesti din Capitală, detinut de Butan Gas Romania.

Terenul este situat pe Strada Coralilor 18, langa Petrom City si scoala Germana şi are o deschi­dere de aproape 250 de metri liniari la Soseaua Straulesti şi 157 metri la strada Coralilor. Tranzactia are o valoare de 8,2 milioane de euro fără TVA.

“Intentia noastra este sa implementam pe acest teren licenta achizitionata de la Crystal Lagoons ceea ce inseamna ca vom avea o lagună cu ape turcoaz si plaje idilice cu nisip alb de peste 20.000 mp. Central District Lagoon City va fi o adevarata reconversie urbana a unui teren cu destinatie industriala, intr-un proiect mixt de mari dimensiuni cu 570 de apartamente, hotel, birouri, spatii comerciale, spatii de recreere, gradini urbane, ce vor inconjura aceasta laguna. Tehnologia Crystal Lagoons permite locuitorilor să practice înotul și sporturile nautice, cum ar fi caiacul sau patinajul iarna printre altele; sau pur și simplu să se relaxeze pe plajă și să se bucure de vederea idilică a apei, fără a fi nevoie să călătorească mai departe decât propria curte. Central District Lagoon City va fi primul proiect din Europa Central si de Est 100% “verde”, avand eficienta energetica auto-sustinuta prin surse independente regenerabile, un alt nivel in dezvoltarea si reconversia urbana, o investite de peste 100 milioane de euro”, a declarat Lucian Azoitei, CEO Forty Management.

Forty Management este o companie de dezvoltare imobiliara premiata international, ce dezvoltă proiecte mixte sub brandul Central District. Compania are cateva dezvoltări rezidentiale finalizate (Central District Polona25, Central District Cuza99), alte 243 de apartamente în construcție (Central District 4 Elemente și Central District Viitorului 134) și 600 de apartamente în planul de dezvoltare imediat (Central District Lagoon City și Central District Royal Suites).

Anul acesta, Forty Management a achizitionat unul dintre cele mai scumpe terenuri libere din zona Herastrau, un teren de aproape 3.000 mp langa Gara Regala Baneasa, unde intentioneaza sa dezvolte un imobil rezidential cu 30 de apartamente avand o galerie de arta contemporana la parter.

 

 

BVBStiri BVB

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (23/06/2021)

Numire Presedinte provizoriu CS si aprobare componenta comitete consultative

CEMACON SA (CEON) (23/06/2021)

Linie de Productie Invelis Ceramic

PREBET SA AIUD (PREB) (23/06/2021)

Notificare prag detineri/vot<15%

ELECTROARGES SA (ELGS) (23/06/2021)

Schimbari in Componenta CA - Numire Administratori Provizorii