Update articol:

tbi bank a încheiat un parteneriat cu Inter Broker prin care oferă produse de asigurare cu plata în rate

tbi bank a încheiat un parteneriat cu Inter Broker de Asigurare prin intermediul căruia sunt oferite produse de asigurare de orice fel, cu soluţia Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau pe perioade mai lungi, informează banca printr-un comunicat.

“Românii continuă să fie vulnerabili în faţa evenimentelor neprevăzute care le pot afecta viaţa, dar manifestă un interes din ce în ce mai mare pentru a avea o mai bună protecţie împotriva riscurilor, deşi costul asigurărilor a crescut în ultimul an. În acest context, tbi bank a încheiat un parteneriat cu Inter Broker de Asigurare pentru a le permite românilor să cumpere produse de asigurare de orice fel prin intermediul soluţiei Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau pe perioade mai lungi, cu dobânzi accesibile. În plus, inclusiv persoanele juridice pot cumpăra acum RCA în rate”, se arată în comunicatul băncii.

Asigurările de orice tip, inclusiv RCA, pot fi achitate în 6 sau 12 rate, indiferent de sumă, de asigurătorul ales sau de perioadă. Poliţa se încheie online, iar în maximum 15 minute poate fi descărcată.

“În România există un deficit semnificativ de protecţie, ceea ce înseamnă că oamenii sunt vulnerabili din punct de vedere financiar atunci când se întâmplă ceva care le afectează maşina, casa, sănătatea sau viaţa, dar asigurările pot reduce semnificativ acest deficit. Deşi în România penetrarea asigurărilor este încă redusă, iar cultura privind protecţia este subdezvoltată în comparaţie cu alte ţări din Europa Centrală şi de Vest, tendinţele arată că oamenii recuperează din urmă pe măsură ce devin din ce în ce mai conştienţi de necesitatea asigurărilor. Parteneriatul cu Inter Broker îşi propune să ajute românii să aibă o mai bună protecţie şi, mai ales în aceste contexte dificile, să reducă efortul financiar în cazul unor situaţii neprevăzute”, a declarat Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Potrivit comunicatului citat, deficitul de protecţie a românilor în faţa unor evenimente nedorite negative se situa în 2021 la 620 de miliarde de lei (126 de miliarde de euro), în creştere cu 5,6% faţă de 2020, arată o analiză realizată de un grup de experţi independenţi pentru Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR).

La rândul său, Carmen Cotrau, executive manager, Inter Broker, a precizat, însă, că piaţa se maturizează, iar oamenii îşi dau seama că asigurările sunt esenţiale într-o economie dezvoltată, în care riscurile de a pierde devin prea mari pentru a fi ignorate.

“Românii sunt din ce în ce mai interesaţi să cumpere asigurări, fie că este vorba despre maşini, locuinţe sau sănătate. Piaţa se maturizează, iar oamenii îşi dau seama că asigurările sunt esenţiale într-o economie dezvoltată, în care riscurile de a pierde devin prea mari pentru a fi ignorate. Combinând expertiza noastră în asigurări cu prezenţa puternică a tbi bank în industria financiară, vom putea oferi o experienţă excelentă clienţilor noştri”, a subliniat Carmen Cotrau.

Inter Broker are peste 10 milioane de poliţe emise, 1,4 milioane de clienţi şi peste aproape 2000 de agenţi de asigurări distribuiţi la nivel naţional. Compania oferă o gamă foarte largă de asigurări, de la RCA şi Casco la asigurări de locuinţă şi sănătate.

tbi bank este o bancă de tip “challenger” din Europa de Sud-Est şi lider BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianţilor şi IMM-urilor, oferind finanţare şi servicii suplimentare integrate prin intermediul unei reţele largi de canale şi platforme “phygitale”. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania şi Lituania. Prin diverse canale digitale, o reţea proprie de 300+ de sucursale şi parteneriate de încredere cu circa 20.000 de comercianţi.

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out